Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter jenter 2016‎ > ‎

J16 Elite FK Toten-Otta/Sel 1-2.

lagt inn 24. okt. 2016, 09:43 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 6. feb. 2017, 10:11 av FK Toten ]
Årets siste seriekamp i J16 elite ble spilt på en flott kunstgressbane på Skreia. Dessverre endte det med et knepent tap. Kampen må sies å være synonymt med det vi har slitt med i høstsesongen. Jevne , tette kamper der vi gjør personlige feil og mangler en del på viljen i laget til å ofre oss tilstrekkelig for å vinne kampen. 
Vi hadde god kontroll på kampen de første 20 minuttene og hadde noen sjanser som kunne gitt scoring. Alikevel er det Otta/Sel som tar ledelsen etter cirka 25 minutter etter at vi selv kludrer det til i forsvaret. Heldigvis scorer vi bare noen få minutter senere etter at Mina slår en corner i bakrommet og Katrine setter den kontant i mål på et fint skudd. Dette var velfortjent og lagene går til pause på 1-1. Andre omgang er ganske lik, men igjen klarer motstanderen å score på oss etter en forsvarsglipp der både markering og kommunikasjon blant flere spillere er fraværende. Vi har en del sjanser også i denne omgangen, men dessverre ingen scoring. Kampen ebber ut og vi må innse at vi ender sist på tabellen. 
Vi har i høst hatt flere kamper der vi ser forskjellen på å spille i elite, kontra middelmådige lag. Man blir straffet for feil og ikke minst at vi stort sett hele tiden møter lag som er bedre trent og fotballmessig godt skolert. Tempo, fotballforståelse og aggresivitet er på et bra nivå i elite. 
Vil med dette på vegne av støtteapparatet takke for sesongen og ønske lykke til videre uansett hva slags valg dere tar jenter. Oppsummering av sesongen kommer senere.
Heia FK Toten!!
Comments