Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter jenter 2016‎ > ‎

J16 Elite. Fk Toten- Raufoss 0-5.

lagt inn 12. sep. 2016, 01:50 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 6. feb. 2017, 10:10 av FK Toten ]
Det ble et klart tap mot Raufoss på Faukaldplassen på fredag. Vi hadde bare 11 spillere i denne kampen og vi så at det ble tungt utover i kampen for mange av jentene. Vi holdt nullen til cirka 20 minutter, men Raufoss gikk til pause med en 2-0 ledelse. Fullt fortjent, men periodevis hadde vi en del fine overganger og muligheter til å score, men vi sliter veldig med å få utelling på våre sjanser om dagen. Da blir det vanskelig når motstanderen er så bra som Raufoss. Vi fikk 3 mål til mot oss i andre omgang. Flere av scoringene er noe enkle, men vi taper for et lag som er bedre enn oss i stort sett alle spillefaser.
I denne kampen var innsatsen og tenningen vår dessverre for dårlig på mange spillere. Vi blir for tafatte i dueller og for trege i tankegangen fotballmessig. Dette utnytter Raufoss til fulle og vi må si det er imponerende hvordan Raufoss utvikler spillere. Siden vårsesongen hadde de et nesten nykomponert lag, men spillestilen og viljen til å spille fin fotballe er forsatt meget bra. 
Vi får bare erkjenne at vi har for mange spillere som ikke vil trene så mye som skal til for å nå det nivået flere av våre motstandere i elite har, men vi har tatt poeng mot så gode lag som Brumunddal og Ottestad så vi har muligheter hvis VI sammen mobiliserer jenter. Nå blir det ei uke med god trening før vi setter kursen mot Trysil på lørdag. La oss brette opp ermene å stå på jenter. Heia Fk Toten!!
Comments