Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter jenter 2016‎ > ‎

J16 Elite. Høstsesongen er igang! FK Toten-Brumunddal 1-1.

lagt inn 1. sep. 2016, 14:58 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 6. feb. 2017, 10:10 av FK Toten ]
Etter et langt serieopphold er vi igang med serien igjen. Tøffe kamper venter oss i elite i høst og vi fikk en flott start med uavgjort "hjemme" på Faukaldplassen.
Først må vi si litt om sommeren. Vi hadde en flott turnering i Skaw-cup der vi vant jente cupen. ( vi beklager det ikke har kommet noen bilder derfra, men oppfordrer herved ALLE som har bilder fra der og sende disse inn til klubbens hjemmeside!!
Som oppkjøring til høstserien deltok vi på cup elite på Hamar. Det endte med 4 tap, men tidvis viste vi mye flott spill. Blant annet i kampen mot Kongsvinger der vi tapte 2-0, men kanskje spilte årsbeste i 1 omgang?
Tilbake til dagens kamp mot Brumunddal. Kampen endte 1-1 og det hadde ikke vært urimelig om vi hadde vunnet denne kampen. Vi hadde flust med sjanser, men sliter forsatt mye med å omsette store sjanser i scoring. 
De første 25 minuttene dominerte vi fullstendig og vi viste mye flott spill. Så sank tempoet en del og vi begynte kollektivt å gjøre mange personlige feil. 5 minutter før pause får vi 0-1 mot oss. Det var utrolig bittert etter kampbildet.
Andre omgang startet med at Brumunddal styrte det meste de første 10 minuttene. Resten av omgangen hadde vi det meste av spillet og det var en lettelse at Ingrid satte ballen fint i mål etter et fint gjennomspill fra Mina cirka 5 minutter før slutt. Dette er et resultat vi er godt fornøyd med. At vi periodevis spiller mye bra fotball og får til det vi øver på er også positivt. 4-3-3 formasjonen sitter bedre og bedre og det er gøy å se at vi faktisk bør slå et så godt lag som Brumunddal!
Jentene viste flott moral med å orke å stå på kampen ut selv om det periodevis buttet litt. Viktig at vi forsetter med å spille ballen enkelt å tørre og ha mer ro når vi får ballen.
Mange spillere fortjener ros (hele laget), men vi ønsker å gi honnør til flere av innbytterne våre som idag fikk lite spilletid og at 2 ikke kom innpå. Som trenere er det flott å se deres positivitet og humør selv om det ikke ble spilletid!
Det er imponerende og forbildelig for de andre! Forsett med å trene og jobbe med de oppgavene vi er enige om!
Neste uke venter 2 tøffe kamper, der vi pr nå har bare 11 spillere disponible. Derfor er det viktig at ALLE har fokus på de oppgavene vi har og unngår skader!
Flott serieåpning i elite jenter!!
Heia FK Toten!!! Møt opp og støtt jentene!!

Comments