Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter jenter 2016‎ > ‎

J16 Elite Ottestad – FK Toten 0-0.

lagt inn 7. sep. 2016, 00:44 av Arne Raddum   [ oppdatert 6. feb. 2017, 10:11 av FK Toten ]

Vi dro til Ottestad med 11 spillere for å møte serieleder. Et litt tøft utgangspunkt siden 2001-jentene våre var på skoletur til Polen. Nå viste det seg at også Ottestad hadde sine 2001-spillere i Polen slik at også de var noe svekket. 

Når 1. omgang startet var det Ottestad som tok initiativet i kampen.  Våre spillere virket veldig tunge i beina og duellspillet led under dette. I tillegg så florerte feilpasningene. Likevel så produserte ikke Ottestad mange store sjanser i 1. omgang. Etter hvert så våkner jentene litt, men Ottestad er raskere i pasningsspillet og dominerer kampen. Iherdig innsats og våkent keeperspill gjør at vi holder nullen til pause.

Etter pause fortsetter kampen i samme mønster. Nå får imidlertid Ottestad flere store målsjanser og vi er dyktige og heldige som unngår baklengs. Vi får noen overgangsmuligheter i andre omgang, men vi sliter med litt ubesluttsomhet når dette skjer. Pasningsspillet vårt fungerer ikke, vi «glemmer» å spille enkle pasninger og trekanter. Derfor mister vi ballen mye og det er vi som blir løpende i mellom. Jentene våre jobber imidlertid knallsterkt og det er imponerende hvordan de holder kampen ut, uten å ha en eneste innbytter.  På tampen av kampen får en Ottestadspiller gult kort og i utvisningsperioden produserer vi reelle sjanser.  Hadde vi scoret i denne perioden må det kunne sies å ha vært blodig urettferdig kampen sett under ett.

Jeg vet ikke om vi skal definere denne kampen som et røvertokt, men det er i hvert fall sikkert at vi skal være fornøyd med å få poeng med hjem til Toten.

Comments