Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter jenter 2016‎ > ‎

Kampreferat Fk Toten- Fron Fotball 1-5.

lagt inn 14. jun. 2016, 06:23 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 6. feb. 2017, 10:10 av FK Toten ]
Vi spilte hjemmekamp søndag 12 juni på "bortebane". Kampen gikk på en praktfull gressmatte på Kolbukam IL . I denne kampen møtte vi nok det beste laget i avdelingen sammen med Raufoss. Tapet ble klart, men spillemessig leverer vi mye bra i kampen. Mye bedre enn mot Otta. 
Vi klarer periodevis å holde ballen bra i laget og kommer til mange fine sjanser, men vi er dessverre for for ujevne i prestasjonene. Fron tar ledelsen etter ca 10 minutter etter at vi er noe udyktige i duell og kommunikasjonen. Dette etter at vi hadde hatt flere fine sjanser. I slutten av omgangen har Katrine en kjempesjanse, men dessverre går skuddet i tverrligger. På returen setter Amina balle i stolpen før Katrine header den rett utenfor!! Dette er i samme angrep og det er utur som gjør at vi ikke får mål. 
Lagene går til pause med 1-0 til bortelaget.
Andre omgang starter veldig bra for vår del og vi kommer til fine sjanser, men uten å få scoring. Da er det litt typisk for oss for tiden at motstanderen scorer et mål som er av den billige sorten. Etter dette har vi faktisk det meste av banespillet i ca 10 minutter før Fron spiller seg flott gjennom og setter den kontant i mål. Rett etterpå scorer Katrine et flott "jobbemål" i vi er inne i kampen igjen for en stakket stund. Så kommer det dessverre to billige scoringer imot oss. 
Det som er leit er at vi har mye av spillet, men så er det dette med å score da jenter!!! Det må sies vi har vært alt for inneffektive i de siste kampene, samt at vi har vært for snille i duell spillet. Det straffer seg hardt mot et så godt lag som Fron. 
Personlige feil i forsvar blir også straffet hardt mot lag av denne kaliberen.
Det er mye positivt å ta med seg videre etter denne kampen tross resultatet. Periodevis når dere tør å spille ballen i laget med korte pasninger og med god bevegelse i laget er det gøy å se på dere jenter! (Fron trenerne syntes dere spilte fin fotball og hadde fin fremgang siden ifjor).
Det vi MÅ jobbe videre med er: Tøffhet i dueller, kommunikasjon, mer fokus i avsluttninger.
I kampen et pluss til Katrine som jobbet godt som spiss. Mer kynisk i avslutningene og flere scoringer venter!
Åsne spilte en fin kamp på back etter en noe nervøs start. Ros til deg for at du tok veiledning og utførte dine oppgaver flott etter litt justering!
Da gjenstår det en kamp i vårserien mot Fagernes/Aurdal/Leira på onsdag. Da skal vi mobilisere for fult å gi full innsats jenter! La oss avslutte vårsesongen med stil og vise at alle de flotte resultatene har kommet etter god jobbing gjennom året, selv om det har vært litt tøffere de siste kampene. 
Heia FK Toten J16!!
Mvh støtteapparatet.
Comments