Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter jenter 2016‎ > ‎

Kampreferat FK Toten - Lillehammer KFK J14 2-0 (den anonyme tilskuer slår til igjen)

lagt inn 23. mai 2016, 13:39 av Arne Raddum   [ oppdatert 6. feb. 2017, 10:11 av FK Toten ]
Wow - Jenter, dette var tidenes comeback! 
Gratulerer alle sammen med en fortjent seier i en godt gjennomført kamp. I dag ville dere virkelig vinne!
Mulig dere selv tenker " Vi spilte bedre i forrige kamp!" FEEEEIL.........
Dere har ikke 60/65% ballbesittelse, men dere har innsats, dere har gjennombruddshissighet - det var ingen med armene i hofte stilling og dere greide stadig vekk å skape ubalanse i Forsvaret hos motstander. Trekant spillet satt og dere flyttet etter med folk som skapte overtallighet. Dette til tross for at Lillehammer lå kompakt med mange spillere foran egen 16 meter. OK, dere hadde en tung periode i 2. Omgang - det skal koste å spille offensivt og holde 0 mål bakover.
Var dette 3. Kampen på rad med 0 baklengs?
Det er farlig å trekke frem enkeltspillere i en lagidrett. Men, Kathrine gjør en stor jobb i duellspillet bakover. Karen, debutanten i mål, gjør flere nyttige inngripen. Hele forsvarsfireren er kompakte bakover og viser seg oftere frem også i angrepsspillet.-Kjempebra.
Torhild, Mina, Elin og Ingrid jobber på mange baller på midtbanen og selv mot tekniske og hurtige Lillehammer jenter holder dere midtbanen godt sammen. Flankene kan enkelte ganger ligge litt bredere!
Madelen og Tuva presser høyt og holder Forsvaret okkupert, litt mer jobbing på tvers og det blir luker for midtbanen til gjennomspill /gjennomløpninger. Innbyttere kommer innpå- gjør sine tildelte oppgaver og bidrar så absolutt til sluttresultatet.
Lillehammer var et mye bedre lag enn Fåberg. På Fåberg kunne dere mistet poeng, i denne kampen var seieren aldri truet.
Torhild og Ingrid scoret hvert sitt mål i denne kampen. Dere kunne begge puttet hvert deres mål nr. 2- og jenter, DET HADDE VÆRT FORTJENT!
Gratulerer igjen med en godt gjennomført fotballkamp- jeg visste dere kunne bedre enn Fåberg kampen!

Hilsen den Anonyme tilskuer!
Comments