Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter jenter 2016‎ > ‎

Kampreferat fra 2. serierunde J16. Toten - Hadeland KFK J16 6-2

lagt inn 23. apr. 2016, 23:01 av Arne Raddum   [ oppdatert 6. feb. 2017, 10:09 av FK Toten ]

Hey, what`s up?

Hva skjer med dere nå jenter?  Det var mange av oss som fikk en stor og positiv opplevelse av å se dere spille i 2. omgang i dag. Etter en tam og usikker 1. omgang hvor dere hadde klart mest ballbesittelse men også skuldrene oppe rundt øra og minst to fingre i munnen gikk dere til pause med 1-0 ledelse (hørte vi offside Åsne?).

I andre omgang skjedde det noe med hele laget. Vi hørte det allerede i pausa hvor noen av jentene hadde mer klare meninger om hva hvordan spille skulle gjøres i 2. omgang. Pasningene begynte etter hvert å sitte og trekantspillet kom på plass. Spillet ble mer morsomt og innsatsen økte. Vi fikk etter hvert mål av Ingrid og Madelen og Åsne (Vi fikk faktisk 3 2-målsscorere). Katrine stod fram og spilte en bra kamp i forsvar, spesielt 2. omgang. Videre er det morsomt å se at våre 2001-spillere i stadig større grad preger kampene våre positiv. Av våre 8 scorede mål i årets serie har 2001-modellene scoret 3!

Denne kampen viser til fulle at psykologi og ikke minst selvtillit er viktige biter av fotballspillet. Når vi tror vi skal seile på en medgangsbølge og når vi tror at det hjelper å yte det lille ekstra- da gjør vi nettopp det.

Det var ikke minst hyggelig å se Arild og Stein Roger ta på seg seiersgliset kort tid ut i andre omgang. Det er vel riktig å si at det har de ikke hatt så mye bruk for det de siste åra og derfor er det desto bedre å se to stolte trenere lede laget fram til fortjent seier.
Heia Fk Toten!!!!
Mvh team J16 Fk Toten.
Comments