Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter jenter 2016‎ > ‎

Kampreferat fra 3 serierunde J16. FK Toten- Søndre Land 5-2. Ny seier😃!

lagt inn 27. apr. 2016, 13:37 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 6. feb. 2017, 10:09 av FK Toten ]
Da kom den tredje strake seieren i årets serie og den syvende seieren på rad👍⚽️! Du verden hvis vi ser et år tilbake! Kampen startet forykende og vi ledet 2-0 etter 5minutter. To helt identiske scoringer der Madelen scoret sikkert etter å ha fintet ut forsvar og keeper og satte den rolig i mål. Begge målene etter flott pasning mellom back og stopper fra Mina. 3-0 etter skudd fra Mina og et fint forarbeid fra Karen på kanten som slo ballen perfekt i "45"⚽️ 4-0 kom fra vår nye "måldronning" Madelen etter fint forarbeid fra Åsne. Lagene gikk til pause med dette og vi hadde fullstendig enveiskjøring de første 30 minuttene. Vi byttet en del spillere og skiftet mange posisjoner. Samtidig senket vi tempoet mange hakk og pasningskvaliteten var under pari. 
I pausen ble vi enige om å heve oss igjen og som Katrine så klokt sa: vi gjør som Rema 1000 og tenker det enkle er det beste👍 
Dessverre klarte vi ikke å følge opp dette og Søndre Land klarte og kjempe seg inn i kampen igjen med 2 scoringer. Det vi presterte i denne perioden var forferdelig og vi er blitt enige om å glemme det! Læringen er at vi aldri må avslutte kamper før sluttsignalet kommer. Det var derfor godt at Madelen satte inn 5-2 ti minutter før slutt. Kampen ebber ut med dette.
Trenerne skal ta selvkritikk for at vi byttet for mange spillere samtidig og med det skapte unødig usikkerhet i laget. Referenten må også innrømme han ble en smule engasjert og for ivrig i sitt engasjement for å få laget til å yte😬 beklager herved dette ovenfor spillere og supportere⚽️
Før kampen ble vi enige om at målet var 3 poeng og det klarte vi tross alt helt greit. Full pott og 9 poeng på 3 kamper er helt topp⚽️ Stemningen i laget er topp om dagen og det er viktig vi tar med oss de flotte opplevelsene videre i serien. Dere har bevist at dere kan jenter og nå gjelder det å senke skuldrene og forberede oss best mulig til kamp 4 mai mot Raufoss⚽️⚽️ Det gleder vi oss til! 
Takk for gode supportere👍 Heia Fk Toten⚽️⚽️
Comments