Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter jenter 2016‎ > ‎

Kampreferat fra 4 serierunde J16. Raufoss 1 - FK Toten 4-1

lagt inn 7. mai 2016, 05:17 av Arne Raddum   [ oppdatert 6. feb. 2017, 10:09 av FK Toten ]
Etter 7 strake seire gikk vi dessverre på et tap.
Det ble litt tøft mot Raufoss og for å være ærlig mot oss selv så vant de nok fortjent.
Spesielt i første omgang så spilte de det spillet som vi selv ønsker å gjøre, men de var hakket kjappere enn oss, mer bestemt og vi lot oss stresse.
Innsatsen vår var helt ok, men vi kommuniserer fortsatt for dårlig og vi lar Raufoss for mange ganger få lov til å skyte uhindret fordi vi ikke er klare på hvem som skal støte.
Etter 30 minutter av 1. omgang hadde vi fortsatt reelt håp om å få poeng da Raufoss kun ledet 1-0, men så slapp vi inn 2 billige mål helt på tampen og da var løpet litt kjørt.
Hadde vi unngått disse kunne vi klart å snu kampen, da vi vet at vi stort sett alltid er bedre enn motstanderne i andre omgang.

Dette stemte nok en gang. Vi holdt Raufoss til 1-1 i kampens andre halvdel. Vi skal ikke si at vi kjørte over Raufoss, men vi viste at det er mulig å spille jevnt med dem.
Målet vårt ble scoret via et brudd på midtbanen hvor Elin sendte en nydelig pasning til Karen som la inn flatt til Mina innenfor 16-meteren. Mina driblet vekk forsvarer og satt ballen kontroller i hjørnet.

Alt i alt fikk vi en liten fotballeksjon i hvor viktig det er å kunne omstille raskt fra Angrep til forsvar og Vice versa. Denne gangen var Raufoss bedre enn oss (Men neste gang tar vi dem!!)
Comments