Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter jenter 2016‎ > ‎

Kampreferat fra NM kval kamp. Vind- Fk Toten 1-3

lagt inn 13. mar. 2016, 14:50 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 6. feb. 2017, 10:09 av FK Toten ]
Hurra!👍💪⚽️ Enda en seier denne uka. Vi reiste til Vind med en tropp på 18 spillere og hvor alle jentene spilte og bidro til nok en seier. Kampen begynte med et høyt tempo og Vind var vel det førende laget det første kvarteret. Vi klarer etterhvert å komme høyere i banen og etter to fine muligheter sitter ballen i mål etter et fint gjennombrudd fra Karen. Assist fra Mina som la en flott "stikker" mellom back og stopper. 2-0 kom etter cirka tretti minutter der Mina skyter fra ca 25 meter og ballen ender i mål. I første omgang hadde vi flere muligheter. Noe Vind også hadde med blant annet skudd i tverrligger. 
Periodevis mye bra spill, men vi må jobbe videre med ro i pasningsspillet og første medtaket. Duell spillet vårt har blitt merkbart bedre, men fortsatt er vi litt for "snille piker"😡 det skal vi slutte med! Basta💪
I andre omgang presser Vind oss kraftig og utligningen kommer etter cirka 10 minutter. Vi har en periode her på 15 minutter der vi er lite besluttsome og få spillere tar ansvar. Heldigvis scorer Hedda etter et fint gjennomspill fra Mina. Dette punkterer kampen og Vind mister mye av gløden. Vi hever oss som lag igjen og er solide i duellene.
Disse fire NM kampene har lært oss noe viktig. Vi må jobbe som lag og ALLE må være fokusert på de oppgaver vi har. Å "blø" for drakta er et utrykk vi må ta med oss inn i serien. Treningene utover vil være fokusert på tøffhet i dueller og kvalitet i pasningsspillet.
Det er gledelig å se at flere av våre nye spillere begynner å vise seg frem. Det er flott. Det er sunt det blir tøffere konkurranse om plassene. Å møte opp på treninger og gi beskjed ved forfall vil være viktig.
Kjempeartig at så mange foreldre/supportere møter opp👍 det betyr mye for laget😀 
Da er det bare å jobbe steinhardt videre. Under en måned til seriestart! Den tiden skal vi bruke godt.
Heia Fk Toten⚽️⚽️⚽️⚽️
Team J16 Fk Toten.
Comments