Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter jenter 2016‎ > ‎

Kampreferat fra NM kval mot Raufoss. FK Toten-Raufoss 0-3.

lagt inn 16. feb. 2016, 00:36 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 6. feb. 2017, 10:09 av FK Toten ]
Vi endte årets første kamp med et tap. Et tap vi må si var kjedelig når vi ser kampen. At Raufoss vant var fullt fortjent, men i denne kampen var det vi som gjorde de bedre enn de egentlig er. Alle målene imot oss var av den enkle sorten. Vi lå under 2-0 etter første omgang og begge målene der kom av at vi ikke kommuniserte og tok ansvar i duellene. Som nevnt før kampen er vi avhengig av at hele laget tar ansvar og at vi tør å spille ballen innad i laget. (Dette vet vi dere er gode på!!) i andre omgang får vi et mål imot etter ca to minutter. Etter dette har ikke Raufoss noen store sjansen. Det har heller ikke vi, men vi spiller bedre fotball i denne perioden. 
Oppsummert må vi tenke POSITIVT😀 og tenke det er bra vi er skuffet over resultatet når vi møter så bra motstand. Vi må sammen jobbe videre å få generalisert det vi gjør på trening ut i kamp. Da må flere av dere jenter senke skuldrene og ikke være redde for å feile, mens flere av "veteranene" i laget må ta mer ansvar å vise større engasjement og innsats. 
Positivt å se at flere av våre nye spillere sto frem og gjorde fine debuter. Honnør til Jorid som sto en fin kamp, selv om nervene var der før kampen. Vi har to keepere som vil forbedre seg mye utover med samme glød og innsats utover på treningene.⚽️⚽️👍 derfor Alle sammen. La oss ta mer ansvar for egen utvikling og kom på trening med full innsats og topp engasjement! Da kan dette bli bra👏 la oss sammen få dette til. Heia FK Toten
Team J16 FK Toten.
Comments