Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter jenter 2016‎ > ‎

Kampreferat fra serieåpning J16. Seier⚽️👍😄. Hadeland J15-Fk Toten 1-2!

lagt inn 18. apr. 2016, 14:30 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 6. feb. 2017, 10:09 av FK Toten ]
Serieåpningen var på Hadeland fredag 15 april og vi åpnet med en flott seier! Dette var en kamp laget var veldig spente på etter å ha levert flere fine kamper i oppkjøringen mot seriestart.
Vi tok tidlig grep i kampen og vi hadde mange flotte sjanser det første kvarteret, men dessverre uten scoring. Det var kjedelig at Hadeland tok ledelsen på den ene reele målsjansen de hadde i første omgang etter cirka 20 min. Heldigvis utlignet vi fem minutter senere der Ingrid ble fint spilt igjennom av Mina og satte ballen sikkert i mål. Scoringen kom etter oppbygging fra forsvar og spill om sentral midtbane og en fin pasning mellom back og stopper der Ingrid fikk brukt sin fart og en velfortjent utligning. Lagene gikk til pause med 1-1.
I 2 omgang dominerte vi fullstendig, men vi var både uheldige om udyktige i å få scoret på alle målsjansene. Etter cirka 20 minutter av 2 omgang kom Amina inn og hun scoret etter å ha vært på banen i cirka 20 sekunder!!⚽️😀
Scoringen kom etter et flott spill der vi igjen bygde opp spillet fra forsvar med oppspill til Mina på sentral midtbane som slo Åsne igjennom etter et flott løp hvor hun la flott inn og Amina kunne kontrollere det fine innlegget i mål⚽️
Vi dominerte som sagt andre omgang fullstendig, men holdt på å rote det til i siste minutt, men heldigvis holdt det. Noe annet resultat hadde vært et ran!
Oppsummert var dette en kamp der vi fremsto som et lag med god innsats og vilje til å vinne kampen. Vi benyttet 17 spillere i kampen og vi som oppmenn/trenere vil berømme ALLE jentene for at de bidro til seier. Det er artig å se at alle er med selv om spilletiden blir noe varierende.
Vi ser at vi er blitt betydelig bedre i pasningsspillet vårt og ser god effekt av å ha prioritert hissighet og høy intensitet i spill på trening med fokus på 1,2 og 3 forsvar spill. Er vel heller ikke dumt at vi har kjørt en del hard løpetrening jenter?
Det er viktig at vi jobber videre med fokus på kvalitet i pasninger og taktiske ferdigheter. Her har vi fått flott hjelp av Leif Tore som sportslig leder og Odd Erik Sundbakken som har hatt flere treninger med fokus på videreutvikling av nevnte ferdigheter.
La oss forsette den gode jobben sammen jenter👍 5 kamper på rad med seier er topp!
Må også nevne at vi hadde med oss en "12 mann" på Hadeland! Hjertelig takk for flotte supportere som heiet jentene frem👍
Da gjenstår det å si at neste kamp går på ØTIP onsdag 20 april klokken 18.00 .Møt opp og støtt jentene⚽️⚽️
Heia Fk Toten!!!!
Mvh team J16 Fk Toten.
Comments