Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter jenter 2016‎ > ‎

Kampreferat fra treningskamp mot Vardal.

lagt inn 5. apr. 2016, 05:57 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 6. feb. 2017, 10:09 av FK Toten ]
                                                                            Seier 10-0.

Enveiskjøring er vel den mest egnede beskrivelse på denne kampen (Hanna ville kanskje si kjedelig og kaldt).  Vi møtte et lag som er veldig i oppstartsfasen og resultat på 0-10 vitner også om det. Vi var bedre en Vardal i alle deler av spillet. Høyere balltempo, bedre duellspill samt at organisering og etter hvert også kondisjon gjorde at resultatet ble som det ble. Det ble spilt 3*20 minutter og omgangsresultatene var (0-5)(0-2)(0-3). De to siste omgangene hadde Vardal en spiller mer på banen.

Når vi møter et slikt lag så er det viktig å tenke arbeidsoppgaver og ikke falle ut av mønsteret fordi en vil jakte mål. Isteden for å spille trekanter og la motstanderen løpe etter ballen ble det tidvis for mye soloforsøk. Da går hastigheten i spillet ned og vi lar motstanderne enkelt takle oss. Her var våre 2001-jenter bedre til å holde fokus og derfor gjøre oppgavene enkelt og riktig. 
Når det er sagt så var ikke dette noen dårlig kamp. Det var mye bra spill og noen riktige perler av mål. I tillegg til 10 mål så var det 5 skudd i treverket. Bakover hadde vi stålkontroll.
Alle spillerne gjorde en god jobb og duellspillet har hevet seg vesentlig fra de først NM-kampene.
I tillegg så ser en effekten av 15/15: Dere holder kampen helt ut!
Som oppsummering så kan en betrakte kampen som en god gjennomkjøring. Motstanders nivå er nok lavere enn det vi vil møte i vårens 1.-divisjon.
Målscorere: Torild 2, Tuva B 2, Ingrid 2, Madelen 2, Catrine 1, Leni 1.
Comments