Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter jenter 2016‎ > ‎

Kampreferat Lillehammer KFK J16- Fk Toten 1-1 Fredag 3 juni.

lagt inn 5. jun. 2016, 02:11 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 6. feb. 2017, 10:09 av FK Toten ]
Vi spilte kamp på Lillehammer fredags kveld. Dette er en kamp som vi humoristisk kan døpe om til "de brente mål sjanser mor sin kamp"!!! 
Fra første minutt dominerte vi denne kampen fullstendig i spill og ballbesittelse. I første omgang kunne vi telle fem "100%" sjanser(kanskje supporterne så flere).
Lillehammer hadde for anledningen med seg flere av sine gode 14 års spillere, så vi møtte et lag som var solid og meget godt organisert defensivt. Lillehammer hadde 2 sjanser i første omgang. 2 cornere som de scorer 1 mål på, samt nesten 1 mål til. 
Her ser vi noe av årsaken til at vi sliter i enkelte kamper og også i denne. Vi er for TAFATTE og SNILLE i duellspillet vårt, samt at vi trenger mange sjanser for å få en scoring. Lagene gikk til pausen med 1-0 til vertene. Et ran!! etter spill og sjanser, men i fotball er det som mange ganger sagt før scoringene som teller. 1 omgang inneholdt mye fint spill og vi så flere flotte gjennombrudd fra kantene. Spesielt Karen hadde mange flotte løp og innlegg fra sin kant.
2 omgang startet jentene i et forrykende tempo. Lillehammer var ikke på var halvdel første 15 minutter og vi telte 7!! klare og såkalte 100% sjanser uten scoring!! Utrolig for oss som så kampen.
I hele 2 omgang hadde Lillehammer 1 corner og jeg tror keeper Jorid hadde 3 eller 4 ballberøringer i omgangen. Det sier noe om hvor overlegne vi var i banespillet. 
Scoringen vår kom 13 minutter før full tid etter en flott scoring av Karen. Scoringen kom etter at Inga fra sin backposisjon kombinerte flotte veggpasninger med Mina og Karen. Karen stakk gjennom og slo en veggpasning med Mina før hun kontant satte den i mål.
I kampen vil vi fremheve Karen. Hun spilte en meget god kamp og var en konstant trussel for motstanderen. Pluss også til Inga som spilte en flott kamp på backen. Hun hadde flere gode kombinasjoner med midtbanespillerne som endte i farlige sjanser. Flott å se at begge backene nå begynner å bidra offensivt.
Frustrasjonen i laget ble naturlig nok stor når vi ikke fikk scoringer etter mange store sjanser også i sluttminuttene. Kampen endte uavgjort.
Oppsummert burde: Mina, Torill, Ingrid, Karen (selv om hun scoret), Madelen, Stine, Tuva ha scoret noen scoringer. Kunne også ha nevnt noen andre sjanser, men dette sier vel noe om kampbildet. Vi skapte så mye sjanser at nesten alle på laget hadde muligheter for å score!
Det vi skal glede oss over i denne kampen er masse flott spill jenter! Spesielt 2 omgang var en fornøyelse å se på. Treneren til Lillehammer var imponert over spillet til jentene og så han aldri hadde vært så glad over å få med seg 1 poeng fra 1 kamp. Direkte ufortjent syntes han! Det samtykker vi i!
Derfor er det viktig vi går til neste kamp med offensiv tenking. VI kan selv avgjøre hvor vi havner på tabellen. Det er fult mulig å ta 3 poeng i Otta jenter, men da må vi score mål!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Heia FK Toten J16!
Mvh støtteapparatet.
Comments