Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter jenter 2016‎ > ‎

Nordre Trysil - FK Toten j16 2-0

lagt inn 18. sep. 2016, 12:17 av Arild Barkhald   [ oppdatert 6. feb. 2017, 10:08 av FK Toten ]
Vi reiste til Trysil vel vitende om  at vi møtte et lag som vi skulle  være fullt på høyde med, og vel så det. Kamptidspunkt og fridag skulle også passe oss godt. Starten på kampen varslet imidlertid om at dette kom til å bli en jevn kamp, da vi bød vertene inn i kampen,  med dårlig kommunikasjon, usikre valg og slurvete pasninger. Dette gjør at vi må jobbe som f.....for å rette opp egne feil. Til tross for det, så hadde vi mange fine pasninger med gjennomløpninger på kant, men avslutningene da...,er jeg ikke sikker på om det er skudd eller innlegg? de gikk i hvertfall ikke i mål :( Vi burde vel ha punktert kampen allerede  der.!.. I stede får vi som vanlig, et enkelt mål i mot, hvor besluttsomhet og kommunikasjon mangler i avgjørende situasjon. 2. omgang er så og si identisk, vi har flere klare målsjanser, men vi mangler besluttsomhet om hva vi skal gjøre i disse situasjonene. Her er vi ikke "kalde nok i hodet"
Det er litt merkelig at vi ikke presterer bedre  mot en svakere motstander og gjør elementære feil gang på gang , når man ser på mange gode  prestasjoner i kampene mot Ottestad og Brummundal.
Forrige uke hadde vi to kamper med 11 spillere, denne  uka har det vært  flere utflukter på videregående skole, endel spillere har vært noe sparsommelig på treninger siste tiden, mulig summen av dette trekker mye krefter  og flytter fokus bort fra oppgaver i kamp.... 
Her må  vi tilbake til det enkle: 
 1. det gode pasningsspillet til nærmeste medspiller er alfa og omega 
 2. at medspillere vil ha ballen 
3. bevege oss  ut fra pasnings skygge 
4. være villig til å gå på løp og jobbe uten ball  
5. vinne dueller
6.Kommunikasjon/hver og en ta ansvar
7.Timing av de foregående punktene er svært viktig.
Vi starter på 0-0 mot Fron på onsdag 
Stå på jenter :)


Comments