Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter jenter 2016‎ > ‎

Seriekamp J16 Elite. Hadeland FK- FK Toten 2-3. Seier!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lagt inn 30. sep. 2016, 06:11 av Stein Roger Sørum   [ oppdatert 6. feb. 2017, 10:08 av FK Toten ]
Endelig kom seieren i høstsesongens eliteserie for jentene! Endelig er det vel lov å si. Tror alle i laget og supportere er enig i det. Vi reiste til Hadeland med en klar målsetting og plan for å oppnå et ønsket resultat. Vi hadde foretatt noen små justeringer i vår 4-3-3 formasjon som vi tror var en nøkkel til seieren, samt at laginnsatsen og viljen til å vinne denne gangen var til stede på ALLE 14 spillere vi hadde med. Mina spilte midtstopper og Toril spiss. Dette for å ha spillere i posisjoner der vi mer kan klare å holde ro i laget, samt holde på ballen å få til mer konstruktivt spill. Vi tok med en gang grep på kampen og etter 10 minutter tok vi ledelsen etter en flott gjennomløpning fra Åsne som satte ballen kontant i målet. Et fint gjennomspill fra Ingrid der spillet ble satt igang fra forsvar. Vi burde hatt flere mål før pause, men stillingen var 0-1 til hvilen. 
2 omgang startet vanskelig og vi lot vertene komme mer inn i kampen. Utligningen kom etter et flott frispark etter cirka 10 minutter. 5 minutter senere gikk Hadeland opp i ledelsen etter at vi selv rotet det til med noen personlige feil. Heldigvis klarte jentene å mobilisere vinnervilje og etter 25 minutter får vi frispark midt på motstanderens halvdel på høyre side. Mina tar en lang crosser i bakrommet og Åsne starter nydelig inn og header ballen vakkert i nettet!! Dette tente jentene ytterligere og 5 minutter senere vinner Mina ballen på egen 16 meter og fører ballen med seg over halve banen uten å bli presset. Får lagt ballen fint inn foran motstanderens 16 meter og Ingrid setter den kontant i nettet med et flott skudd og 3-2 til oss!!! Siste minuttene av kampen bølger spillet frem og tilbake, men vi har relativt god kontroll. Positivt å se at vi tør å holde ballen i laget og spille fotball i denne fasen. Viljen til å vinne kampen er også framtredende og det er fult fortjent når dommeren blåser i fløyta og seieren er et faktum!!
Laginnsatsen var bra i kampen, men pluss til Åsne for 2 flotte scoringer (tilogmed på hodet Åsne!!), Ingrid med scoring og assist og mye bra spill i sin nye indreløper rolle. Toril og Mina fungerte bra for laget med å klare og holde på ballen å skape ro. Ellers en kjemperos til alle spillere for god innsats og vilje til og vinne kampen. Supporterne gjorde også en flott jobb! (forventer mange supportere i de 2 siste hjemmekampene! Møteplikt foreldre!)
Har vi samme innsats i de 2 siste seriekampene er det fult mulig med flere poeng jenter!!
God høstferie og mye bra egentrening på ALLE spillere!!
Heia FK Toten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mvh trenere og støtteapparat.
Comments