Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎SkawCup 2016‎ > ‎

Skaw Cup 2016, Infoskriv #3

lagt inn 29. apr. 2016, 02:21 av Jan Kristian Hoel   [ oppdatert 29. apr. 2016, 05:19 av FK Toten ]

I skrivende stund er status på lagene som deltar på årets Skaw Cup som følger:

 

Jentelaget stiller ett lag, totalt 14 spillere.

Guttelaget stiller med tre lag, totalt 47 spillere.

Juniorlaget stiller med ett lag, totalt 16 spillere.

 

 

Navnelister

 

For ferjeturen og innkvartering i Skagen trengs fullstendige og korrekte navnelister. Disse skal være reisebyrået i hende innen torsdag 12 mai.

 

Hvis det er noen av deltakerne som ønsker å befordre seg på egen hånd til/fra Skagen, altså ikke benytte seg av felles reise med buss og ferje, en eller begge veier, er det rom for dette. Ferjebilletten en eller begge veier vil da komme i fratrekk fra totalsummen den enkelte skal betale.

 

Det er bestilt middagsbuffet kl 1930 på ferja nedover 22/7 og lunsj på returen. Prisen for disse måltidene kommer også da i fratrekk.

 

Forutsetning for å få redusert kostnad ved ikke å benytte seg av ferje tur og/eller retur inkludert måltider er at dette meldes til meg innen fredag 6 mai.

 

 

Pass

 

For reisen til Danmark kreves pass, ingen unntak. Det er kun pass som er gyldig reise- og id-dokument. Ferjeselskapet godtar kun pass som identifikasjon for den enkelte reisende. Derfor:

 

Sjekk at du har gyldig pass for hele tiden du skal være på reise.

 

Har du ikke gyldig pass, bestill umiddelbart!

 

 

Delbetaling 2

 

Frist for innbetaling av restbeløpet for deltakelse er 1 juni. I løpet av mai blir det kommunisert til den enkelte hvilket beløp som gjenstår for innbetaling.

 

 

Jan Kristian

Comments