Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎SkawCup 2016‎ > ‎

Skaw Cup 2016, Infoskriv #5

lagt inn 15. jul. 2016, 03:44 av Jan Kristian Hoel   [ oppdatert 18. jul. 2016, 12:08 av FK Toten ]

Da nærmer vi oss avreise til Danmark og Skagen.

For de som ikke har sørget for dette enda – lever utfylt signert kontrakt ang reglement for turen, senest på siste trening før avreise.

Den enkelte pakker en stor og en liten bag/ryggsekk. Stor bag skal inneholde det du trenger under oppholdet i Skagen. Denne store bagen vil ikke være tilgjengelig under reisen. Liten bag/ryggsekk bør inneholde alt du trenger på selve reisen, og denne er grei å benytte til utstyr på kamper mm.

Alle må også ha med sammenleggbart liggeunderlag/enkel luftmadrass (reglementet for cupen sier maks størrelse 90 x 200cm) og sovepose (ev liten pute) for overnattingene.

Forslag til pakkeliste ligger vedlagt.

Reiseledere på turen er:

Tom Bjerregård (+47 414 14 372) og Jan Kristian Hoel (+47 924 98 110). Lagre numrene slik at disse kan kontaktes ved behov.

De øvrige ansvarlige voksne:

Jenter: Arild Barkald, Stein Roger Sørum, Tone Barkald

Gutt: Hans Olav Sethne, Tom Bjerregård, Vidar Buflaten

Junior: Terje Alund, Lars Håkensbakken

Reisen

Oppmøte for avreise til DK er fredag 22/7 kl 1530 ved Totenhallen. Alle møter og viser fram gyldig pass. Det er for seint å finne ut at dette mangler ved ankomst Oslo.

Vi benytter to busser fra JVB (AS Jotunheimen og Valdresruten Bilselskap). Ansvarlige for passkontroll v/Totenhallen og under bussreisen er Tom Bjerregård og Stein Roger Sørum. Alle guttespillerne og Tom samles i en buss. Juniorlaget, jentelaget og de andre lederne samles i den andre, under ledelse av Stein Roger. Eventuelle tillempninger skjer ikke uten avtale/koordinering med Tom og Stein Roger.

Ved ankomst til Stena Lines område blir det omlasting av bagasje, og utlevering av boarding-/nøkkelkort. Vedlagt finnes lugarfordeling. Vi benytter 4-sengs innvendige lugarer. Første/øverste navn på hver lugar indikerer hvem som er lugaransvarlig (romsjef).

Måltid på ferja 22/7: Kl 1930 er det felles middagsbuffe for laget i restauranten (buffetrestauranten). Her må alle møte presist for felles inngang da vi har en stk felles billett. Vedkommende som er utpekt som lugaransvarlig/romsjef sørger for at alle lugarens beboere følger med opp for bespisning til avtalt tid.

Kl 2300 skal det være ro på lugarene. Lugarsjef er ansvarlig.

Ved ankomst Fredrikshavn lørdag 23/7 kl 0915 blir det felles oppmøte og omlasting av bagasje til ventende busser fra Hirtshals Hjørring Busselskap/Fredrikshavn Turistfart merket Skaw Cup. Felles oppmøtested blir kommunisert til alle ifm middagsbufeen dagen før av Tom. Her er også lugarsjefene ansvarlig for at alle lugarens beboere følger instruksjoner og møter opp på rett sted i rett tid. Alle tar ansvaret for sin egen bagasje ved omlastingen.

Ved ankomst Skagen blir det innsjekking og innlosjering på Skagen skole iht laginndeling og deretter første måltid i Skagen med lunsj. Det kan være smart å sørge for litt mat/frokost på egenhånd før ankomst Fredrikshavn.

Skagen og Skaw Cup

Alle lagene bor i klasserom på Skagen skole. Hvert av våre 5 lag disponerer eget klasserom. Dette kan låses av.

Det skal være ro på rommene senest kl 2300. Ved avreise skal det være ryddet og pent og pyntelig etter oss. Vi betaler et depositum vi i motsatt fall ikke får tilbakebetalt.

Kampprogrammet ligger ute på nett: http://www.cumap2.dk/cup/skaw_cup_20165530.htm

Måltider inntas på Skagen Kultur- og Fritidscenter og spisetider er som følger:

Frokost (morgenmad): 0730 – 0900

Lunsj (middagsmad): 1130 – 1400

Middag (aftensmad): 1700 – 2000

Hvis noen av måltidene ikke skulle passe med kampprogrammet er det mulig å avtale annet med kjøkkenet dagen før. Fra Skagen skole til Skagen Kultur- og Fritidscenter er det ca 500m.

Mellom Skagen Kultur- og Fritidscenter og stadion går det jevnlig shuttle-buss.

For øvrig finnes en del info på http://www.skawcup.dk/

Sjekk gjerne også tidligere års Skaw Cup info som ligger under fliken arkiv på http://www.fktoten.no/. Her er det litt tips til livet for øvrig i Skagen.

Hjemreise

Tidspunktet for hjemreisen fredag 29/7 er ikke fastsatt, men avreise blir tidlig! Ferja har avgang kl 0915 (oppmøte senest en time før) og bussturen tar en snau time.

På hjemturen om bord på ferja er det felles lunsjbuffet for lagene kl 1130. Alle møter også her samtidig pga felles billett.

Ankomst (anløp) Oslo blir fredag 29/7 kl 1830. Dvs at ankomst Totenhallen blir ca 2030.

Det blir ikke anledning til å foreta påstigninger eller avstigninger på tur/retur utenom Totenhallen.

Da gjenstår det bare å ønske alle en riktig god tur!

ĉ
FK Toten,
15. jul. 2016, 03:44
ĉ
FK Toten,
15. jul. 2016, 03:45
Comments