Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎SkawCup 2016‎ > ‎

Skaw Cup 2016, Infoskriv #1

lagt inn 26. jan. 2016, 05:31 av Jan Kristian Hoel   [ oppdatert 26. jan. 2016, 05:31 av FK Toten ]

 

Vi opprettholder tradisjonen og reiser også i år til Skaw Cup. Årets turnering spilles 23. – 28. juli. Avreise blir 22. juli med båt fra Oslo 1930. Hjemreisen blir 29. juli med båt kl. 0915 fra Danmark. Da er vi tilbake i Oslo kl. 1830.

 

Vi ønsker å reise med så mange lag som mulig i både J16, G16 og G19. Hvis mulig, ta stilling til dette nå, og signaliser til lederne for de enkelte lag. Da det er stor pågang til årets Skaw Cup, trenger vi raskt en oversikt over hvor mange lag vi er i stand til å reise med.

 

Prisen for deltakelse blir litt høyere i år enn i fjor, da den norske krona har svekket seg over 10 % mot den danske. Et foreløpig anslag er at det vil koste ca. 4.000,- pr. spiller å delta på cupen, men beløpet avhenger noe av antall påmeldte. Beløpet inkluderer buss tur/retur Lena – Oslo, båt tur/retur Oslo – Fredrikshavn med Stena Line, middagsbuffet på utreise, lunchbuffet på hjemreise, buss tur/retur Fredrikshavn – Skagen, overnatting på skole, turneringsdeltakelse og 3 måltider pr. dag.  Sannsynlig innkvartering i forbindelse med cupen blir lagvis i klasserom på skole.

 

Deltakeravgiften deles i to. Første innbetaling på kr. 1500 gjelder som bindende påmelding. Dvs. at de som har tenkt å være med til Danmark må betale denne innen fastsatt frist, som er satt til 1. mars 2016.

 

Andre innbetaling har frist 30. mai 2016. Endelig restbeløp kunngjøres så snart vi har oversikt over hvor mange som skal delta.  Det vil ikke bli utsendt faktura for beløpene, men det vil bli gitt påminnelse om innbetaling via klubbens hjemmeside og via hvert lag.

 

Info om eksakte priser, bindende påmelding for den enkelte spiller, innbetalinger og evt. inntektsbringende tiltak vil vi komme tilbake til raskest mulig. Evt. inntektsbringende dugnader for å redusere deltakeravgiften organiseres av det enkelte lag. Klubben gjør oppmerksom på at slike dugnader kommer i tillegg til klubbens ordinære inntektsbringende tiltak. 

 

For de som ønsker å følge oss på Skaw Cup i år vil jeg anbefale å ordne bosted tidligst mulig, da tilgjengelighet på feriehus og priser kan endres raskt. Vi håper at det er mange foreldre, søsken, besteforeldre og andre interesserte som vil være med til Danmark på ferie og som heiagjeng. Det er mange reisebyråer som tilbyr overnatting på hotell, i leiligheter eller feriehus. Ellers lønner det seg å bestille leie av sykkel i god tid på forhånd, det er stor rift om syklene da dette er den enkleste måten å komme seg rundt på i Skagen. 

 

 

Kommentarer og spørsmål kan rettes til:

 

Jan Kristian Hoel, jankhoel@bbnett.no, 924 98 110

Comments