Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2017‎ > ‎

Skaw Cup 2017, Infoskriv #1

lagt inn 8. feb. 2017, 05:03 av Rolf Vidar Gunnarsrud   [ oppdatert 10. feb. 2018, 08:40 av FK Toten ]
JADA ,

FK Toten opprettholder tradisjonen og reiser også i sommer til Skaw Cup. Årets turnering spilles lørdag 22. – torsdag 27. juli. Avreise den 21. juli med båt fra Oslo. Hjemreise den 28. juli.

 

I Gutteklassene har Skaw Cup opplevd et stort påtrykk av påmeldinger og FK Toten så seg nødt til å foreta en «blind-« reservering av lag i slutten av januar. Vi har meldt på følgende lag:

  • 1 lag i Gutter 16 Elite
  • 2 lag i Gutter 16 Ordinær klasse
  • 1 lag i Gutter 19 Ordinær klasse

Vi trenger en tilbakemelding og helst en oversikt over ca. hvor mange spillere som ønsker å delta. Snakk med ledere / trenerne for de enkelte lag om du tenker å delta eller ikke.

 

I Jenteklasse, Jenter 16, har FK Toten en noe lengre frist for påmelding og har derfor valgt å avvente dette. Skaw Cup er en 16 års turnering og med vårt 17-årslag finnes det noen utfordringer. Vi kommer tilbake på dette innen kort tid etter gjennomført planlagt møte med jentene.

 

Prisen for deltakelse er ikke fastsatt men blir på nivå med 2016, som ble ca. 4.000,-. Sluttsum avhenger noe av bl.a. antall påmeldte. Dette beløpet inkluderer:

·         buss tur/retur Lena – Oslo

·         båt tur/retur Oslo – Frederikshavn med Stena Line

·         middagsbuffet på utreise

·         lunsj buffet på hjemreise

·         buss tur/retur Frederikshavn – Skagen

·         overnatting på skole, 6 netter.

·         turneringsdeltagelse

·         3 måltider pr. dag. 

Sannsynlig innkvartering i forbindelse med cupen blir lagvis i klasserom på skole.

 

Deltakeravgiften deles i to. Første innbetaling av kr. 1500 gjelder som bindende påmelding. Dvs. at de som har tenkt å være med til Danmark må betale denne innen fastsatt frist, som er satt til 15. mars 2017.

 

Andre innbetaling har frist i mai/juni 2017. Endelig restbeløp kunngjøres så snart vi har oversikt over hvor mange som skal delta.  Det vil ikke bli utsendt faktura for beløpene, men det vil bli gitt påminnelse om innbetaling via klubbens hjemmeside og via hvert lag.

 

Info om eksakte priser, bindende påmelding for den enkelte spiller, innbetalinger og evt. inntektsbringende tiltak vil vi komme tilbake til raskest mulig. Evt. inntektsbringende dugnader for å redusere deltakeravgiften organiseres av det enkelte lag. Klubben gjør oppmerksom på at slike dugnader kommer i tillegg til klubbens ordinære inntektsbringende tiltak. 

 

For de som ønsker å følge oss på Skaw Cup i år vil jeg anbefale å ordne bosted tidligst mulig, da tilgjengelighet på feriehus og priser kan endres raskt. Vi håper at det er mange foreldre, søsken, besteforeldre og andre interesserte som vil være med til Danmark på ferie og som heiagjeng. Det er mange reisebyråer som tilbyr overnatting på hotell, i leiligheter eller feriehus. Ellers lønner det seg å bestille leie av sykkel i god tid på forhånd. Det er stor rift om leiesyklene ettersom dette er den enkleste måten å forflytte seg rundt i Skagen. 

 

Påmelding for Skaw Cup 2017

De av dere som ønsker og har anledning til å bli med på årets største fotballhappening må melde sin interesse til sin lagleder eller trener og etter hvert melde seg på ved å:

 

Innbetale kr 1.500,- på

konto 2050 28 03159

innen 15/3.

 

Merk innbetaling m/navn(spiller) og lag

----------------------

 

   

Kommentarer og spørsmål kan rettes til:

 

Rolf Vidar Gunnarsrud, rvrg65@gmail.com, 951 51 290

 

Comments