Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2017‎ > ‎

Skaw Cup 2017, Infoskriv #2

lagt inn 8. jun. 2017, 02:26 av Rolf Vidar Gunnarsrud   [ oppdatert 10. feb. 2018, 08:41 av FK Toten ]

Dagene går, ukene løper og månedene sprinter i vei for oss i arrangørstaben!

 

Vi har kontroll på deltagere, spillere, lagledere og trenere til Skaw cup. I tillegg vil få besøk av J17 på reisen til Skagen og frem til mandag formiddag da de reiser videre til Dana cup i Hjørring.

Totalt er vi da ei gruppe på 79 personer. Buss t/r Oslo vil være JVB som sist år. Flere detaljer om reisa kommer senere.

Unni, Bente og Tom B. har god kontroll på sponsorer og loddbøker (trekning foretatt denne uken i samarbeid med Bjørn Slåttsveen). ER DET FLERE SOM ØNSKER SEG EN T-Skjorte med Sponsortrykk så haster det med å bestille. Kontakt Unni eller Bente umiddelbart om dette er aktuelt!

 

Kort Betalingsfrist:

Sluttregning fra IØR på deltakeravgift/reisekostnader er ikke mottatt, men frist for betaling er 20. Juni 2017. Dette betyr at spillere må innbetale sluttsummen (Deltageravgift, minus sponsorpenger/loddsalg/vareopptelling og betalt depositum) innen 15. juni. Noen av dere har allerede dekket hele beløpet – andre mangler hele beløpet. Dette har dere til en viss grad av kontroll på selv og – derfor denne pre advarselen. Utgangspunktet er at turen koster ca. kr 4.000/4.200 pr. spiller inklusive måltider på båten.

 

Pass

For reisen til Danmark kreves pass, ingen unntak. Det er kun pass som er gyldig reise- og id-dokument. Ferjeselskapet godtar kun pass som identifikasjon for den enkelte reisende. Derfor:

 

Sjekk at du har gyldig pass for hele tiden du skal være på reise.

Har du ikke gyldig pass, bestill umiddelbart!

 

 

For arr. Gruppa. Rolf

Comments