Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter A-Laget‎ > ‎

Tap i årets første seriekamp

lagt inn 25. apr. 2014, 08:43 av Jan Kolnier   [ oppdatert 1. mai 2014, 03:22 av FK Toten ]


Kampsponsor

www.protomek.com   
Protomek AS
Totenvegen 174
2850 Lena


Prototyping og produksjon av deler og produkter til ulike bransjer innen skipsindustri, olje/offshore og landbasert industriTroppen:

Laget:
Lars Østerud
Marius Larsen - Lars Hensvold - Marius Kristiansen - Amund Berg
Ole Eskild Sørum - Trond Aass - Thomas Løkken
Joakim Bjørnerud - Morten Olafsen - Ola Rødningsby

Benken: 
Anders Kristoffersen
Daniel Kolnier
Mads Nyseth
Kjetil Reinsby
Lars Alund
Petter Haugen
Jesper Ulsrud

Bytter: 
60 min: Petter Haugen inn for Ole Eskild Sørum
70 min: Kjetil Reinsby inn for Ola Rødningsby
80 min: Lars Alund inn for Thomas Løkken
85 min: Daniel Kolnier inn for Marius Larsen
85 min: Jesper Ulsrud inn for Morten Olafsen 

Før avspark

Årets første seriekamp er endelig her, og det er liten tvil om at det blir alvor med det samme da Brumunddal 2 står på motsatt banehalvdel. 

Brumunddal 2 er av mange tippet i toppen av årets 4. divisjon, og det blir spennende å se hva slags lag de kommer med. A-laget deres rykket opp til 2. divisjon i fjor og det vil ikke overraske om de har et ønske om å få B-laget et hakk opp i år. 

Vi hadde Brumunddal i vår avdeling også i fjor, og det endte med en knepen 3-4 seier borte. Våre gutter lå i denne kampen under tre ganger, men vant til slutt etter et sent mål i en skikkelig slitekamp. Hjemmekampen ble noe enklere, og endte til slutt med 3-0 seier til Toten.

I og med at det er første seriekamp er det vanskelig å si noe om motstanderen. Når det i tillegg er et 2. lag kan det være vanskelig å vite hva de kommer med, men det gjenstår å se. 

Skal vi tro kaptein Trond Aass er gutta klare til seriekamp etter en lang vinter med treningskamper. 

- Vi er klare. Det blir godt å komme i gang nå. 

Våre gutter gjorde unna den siste treningskampen onsdag før påske. Det endte 1-1 mot Kolbu/KK i en kamp kamp som bar litt preg av flere fravær hos begge lag, og ikke var noen minneverdig affære. 

Noen fravær vil det også være i serieåpningen, da Robert Kolner ikke er tilgjengelig, Simen Fodstad er skadet, samt at Mads Nyseth er usikker, men ellers ser alle ut til å bli klare. 

Også trener Frank Gram merker at spillerne er klare til seriestart. 

- Guttene har jobbet hardt gjennom hele vinteren og er godt forberedt til årets sesong. Det merkes på guttene at de er mer enn klare for å ta fatt på alvoret!
- Serieåpningen er alltid en spesiell kamp, det er gjerne litt ekstra spenning i kroppen på spillere og tilhengere som alle er ivrige etter å komme i gang.

-Vi ønsker ved en hver anledning vi har til å prestere, om det er trening eller kamp, å vise oss fra vår beste side. 

- Det er en samlet og målbevisst gjeng som entrer banen med et ønske om å få til noe sammen, og forhåpentligvis så lykkes vi med det!

Vi håper mange kommer til Lena mandag kveld til serieåpning i årets 4. divisjon. 

Kampinfo

FK Toten - Brumunddal 2 0-4 (0-2)
Seriekamp 4. divisjon 
Østre Toten Idrettspark
Mandag, 28. april 2014, kl.19:00


Kart og nettsteder til våre Motstandere i sesongen 2014

Kampreferat

Det var ingen som hadde forventet en enkel kamp mot Brumunddal 2 på kunstgresset mandag, men det ble til slutt veldig tungt for Toten i sesongens første seriekamp. Bortelaget mønstret et mannskap med flere forsterkninger fra 2. divisjonslaget, og stakk til slutt av med 0-4 seier. 

Allerede etter fem minutter var bortelaget farlig frempå, da spissen deres vant en løpsduell mot Toten sitt forsvar, men Lars Østerud hindret mål med en flott benparade. 

Dessverre klarte ikke Østerud å forhindre scoring fem minutter senere, da Toten ikke fikk klarert ballen skikkelig fra egen 16-meter, og bortelaget satte 0-1. 

Etter dette kom Toten mer med i kampen, og var fullt på høyden i banespillet. Bortsett fra en god sjanse etter drøyt ti minutter ble det mye nesten for hjemmelaget, som slet på den siste tredjedelen av banen. 

Etter en halvtimes spill kom Toten til sin andre gode sjanse i kampen, men en dårlig avslutning sørget for at det aldri ble skikkelig farlig. 

Drøyt fem minutter før pause var Lars Østerud langt ute i feltet og plukket ned et innlegg, før han satte i gang en kontring. Det gikk fort fremover, og ballen endte til slutt hos Trond Aass som fra dølinja spilte ut til en umarkert Morten Olafsen, som dessverre bommet på mål. Totens beste angrep i omgangen burde ført til 1-1 og utligning. 

Dessverre skulle Brumunddal vise større effektivitet, og i det påfølgende angrepet kom 0-2. Lars Østerud gjorde først en fin redning, men Toten klarte ikke å renske unna, og dermed gikk lagene til pause på 0-2. 

Den andre omgangen åpnet Brumunddal best, før Toten kjempet seg mer inn i kampen. Hjemmelaget var mer aggressive, og holdt på å presse frem et mål med sitt høye press etter et snaut kvarter av omgangen, men Brumunddal sin keeper fikk kontroll. 

Noen minutter senere var Toten igjen farlig frempå etter et bra angrep, men dessverre fikk ikke Morten Olafsen ballen i mål. 

Det siste kvarteret la Toten om til tre bak i et forsøk på en redusering, noe som naturlig nok ga Brumunddal mer rom å kontre i. Lars Østerud gjorde igjen en fin redning etter en drøy halvtime, som ga bortelaget en korner. På hjørnesparket ruvet en hvitkledd høyest, og styrte inn 0-3. 

Kampen var med det i realiteten avgjort, men Amund Berg var nære en redusering etter en fin enkeltmannsprestasjon hvor han dro seg gjennom Brumunddal sitt forsvar, men avslutningen ble reddet. 

Helt på tampen kontret Brumunddal inn 0-4 som også ble sluttresultatet. 

Dermed endte det med tap i sesongens første seriekamp. Mellom 16-meterne var det en forholdsvis jevnspilt kamp, men bortelaget var best i begge ender av banen, og vant til slutt fortjent. 

- Vi er for dårlige i begge bokser, oppsummerte Trond Aass etter kampen. 

Banens beste

Kåring Banens beste, resultatene:

1. Lars Østerud - 15 poeng og kampsponsorpris
2. Trond Aass - 14 poeng
3. Amund Berg - 12 poeng