Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter A-Laget‎ > ‎

Seier mot Søndre Land

lagt inn 8. mai 2014, 14:52 av Jan Kolnier   [ oppdatert 23. mai 2014, 16:03 av FK Toten ]

Kampinfo

FK Toten - Søndre Land IL
Seriekamp 4. divisjon 
Østre Toten Idrettspark
Fredag, 09. mai 2014, kl.19:30

Før kampen

Forrige helg tok A-laget sin første seier, da Dokka SK ble slått 3-0 på kunstgresset. Fredag kveld venter nok et lag fra Land, da Søndre Land kommer på besøk klokka 19:30. 

Søndre Land spiller her sin tredje bortekamp på rad mens de venter på at gressbanen skal sette seg på Søndre Land stadion. Det har blitt tre poeng på to bortekamper på Hadeland for fredagens gjester, med seier over Gran 2 og tap mot Lunner. 

Troppen til Toten kan du se til venstre. Som du ser er det også denne gangen noen forandringer siden forrige kamp. Trond Aass har pådratt seg en strekk i låret, og er ute på ubestemt tid. Videre fikk Daniel Kolnier seg en smell i Toten 2 sin 3-0 seier mot Toppen på onsdag, mens Amund Berg er på regionsamling i håndball. 

Inn i troppen siden forrige helg kommer Marius Kristiansen, Joakim Bjørnerud og Ole-Jonas Liereng. 

I tillegg til Daniel bidro Lars Hensvold, Joakim Bjørnerud, Kjetil Reinsby og Anders Kristoffersen i onsdagens 5. divisjonskamp mot Toppen. 

Toten hadde Søndre Land i avdelingen vår også i fjor, og det endte med seks poeng og en pen målforskjell. I bortekampen gikk det lenge litt trått, men det løsnet til slutt og endte 0-3. Hjemmekampen var siste serierunde, og der ble det en komfortabel 14-1 seier. 

Det har kun blitt spilt en kamp i avdelingen til Toten siden kampen mot Dokka, og den gikk mellom Gran 2 og Brumunddal 2 på Brumunddal. Det endte med 2-4 seier til Gran 2, og tabellen i vår avdeling i 4. divisjon før helgas kamper ser da slik ut:
PLASS
LAG
KAMPER
TOTAL
POENG
VUTMÅLDIFF
1Gran 232018 - 356
1Kolbu/KK22008 - 356
3Redalen /Raufoss 3220011 - 746
4Vest Torpa21016 - 333
5Brumunddal 221016 - 423
6Nordre Land21016 - 513
7Lunner21018 - 9−13
8Toten21013 - 4−13
9Søndre Land21013 - 4−13
10Dokka Sportsklubb21013 - 4−13
11Fagernes30033 - 11−80
12Ringsaker /Nes20021 - 9−80
 
Vi ønsker alle velkommen til å innlede helga på Østre Toten kunstgress klokka 19:30. 
 
Det spilles for øvrig tre kamper samtidig i vår avdeling:
Nordre Land - Kolbu/KK
Redalen/Raufoss 3 - Vest Torpa
Ringsaker/Nes - Dokka SK
Kart og nettsteder til våre Motstandere i sesongen 2014

Kampsponsor

Vi tilbyr lun og trivelig atmosfære og Peppes passer til de aller fleste situasjoner. Skal du på date en kjæresten? Feire bursdag med vennegjengen? Avslutning med fotball-laget? Da kan vi anbefale en av våre mange gode tilbud for bursdager og grupper. I alle våre restauranter tilbyr vi også den nye pizzaserien Freestyle California – nye og spennende smaksopplevelser inspirert av Californias innovative matkultur. 

Kampreferat

Det var et Toten-lag klare til kamp som tok i mot Søndre Land på kunstgresset fredag kveld. Kampen var ikke mer enn fem minutter gammel før Joakim Bjørnerud hadde satt 1-0 i nettet etter pasning fra Jesper Ulsrud. 

Etter målet fortsatte Toten å presse, og etter 10 minutter måtte Søndre Land sin keeper varte opp med en fin redning for å hindre Jesper Ulsrud fra å sette 2-0 etter et pent gjennomspill fra Lars Hensvold. 

Toten fortsatte å kjøre kampen, og det meste handlet om hjemmelaget på Lena. Etter 25 minutter ble Thomas Løkken felt i bortelaget sin 16-meter, og Toten fikk straffe. Petter Haugen var sikker fra straffemerket, og trillet 2-0 i mål bak Søndre Land sin keeper som var på vei i motsatt hjørne. 

Etter et par kamper innledningsvis der Toten har slitt litt med spillet, brukte de den første omgangen fredag på å vise godt spill. Ballen gikk fortere enn den har gjort tidligere, og det var flere gode angrep. 

På tampen av omgangen skulle spillet også gi uttelling i et par mål til. Først vant Jesper en duell, og ballen endte hos Ola Rødningsby som satte 3-0 fem minutter før hvilen. 

Like før dommeren skulle blåse til pause spilte Jesper fint gjennom Ola som scoret sitt andre og Toten sitt fjerde i den første omgangen. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 4-0 til Toten. 

I pausen gjorde Toten tre bytter, da Ole-Jonas Liereng, Kjetil Reinsby og Lars Alund erstattet Jesper Ulsrud, Ole Eskild Sørum og Thomas Løkken. 

Den andre omgangen var ikke mer enn fem minutter gammel da Kjetil Reinsby avsluttet et pent angrep til 5-0. Marius Larsen, som var kaptein for anledningen, spilte fint inn til Kjetil som var sikker foran kassa. 

Bare fem minutter senere kom Toten sitt sjette, og Ola Rødningsby sitt tredje for kvelden, og dermed var hattricket i boks for Ola. 

7-0 skulle også komme før omgangen var et kvarter gammel. Joakim Bjørnerud sendte i veien et skudd som Søndre Land sin keeper slo i tverrliggeren. På returen var keeper derimot sjanseløs, da Kjetil Reinsby var først på ballen med panna, og scoret sitt andre for kvelden. 

Resten av kampen kontrollerte Toten banespillet, og den siste halvtimen bar litt preg av at det stod 7-0. Selv om spillet ble noe svakere, var Toten nærmere flere mål enn Søndre Land var en redusering. 

Kaptein og assistenttrener Trond Aass hadde til denne kampen funnet seg til rette langs sidelinja da han sliter med en strekkskade. Der gjorde han en feilfri kamp og tilbakela sannsynligvis like mange meter som han pleier. 

Men fra spøk og tilbake til alvor. Toten sikret seg sin andre strake seier, i det som må sies å ha vært årsbeste i serien spillemessig. Ballen gikk fortere, og gutta var mer kyniske i begge ender enn vi har sett i de to første kampene. Effektiviteten var også bra, og alt i alt var det en bra fredag kveld på kunstgresset. 

De andre kampene i avdelingen som gikk samtidig endte slik:
Nordre Land - Kolbu/KK 2-1
Redalen/Raufoss 3 - Vest Torpa 2-1
Ringsaker/Nes - Dokka SK 1-1

Neste kamp for A-laget er fredag 16. mai, da Lunner venter i sesongens første bortekamp. 

Banens Beste

1. Ola Rødningsby - 26 poeng og kampsponsorpris
2. Petter Haugen - 21 poeng
3. Jesper Ulsrud - 18 poeng