Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter A-Laget‎ > ‎

FK Toten fikk Ottestad i 2.runde NM kvalikk

lagt inn 26. mar. 2014, 04:51 av FK Toten   [ oppdatert 26. mar. 2014, 12:14 ]
I dag kom oppsettet for 2. runde i NM kvalikken, og vi har fått Ottestad hjemme på Lena. Kampen er i utgangspunktet berammet til lørdag 5. april klokka 15:00, men dersom lagene blir enig om det kan kampen avvikles søndag 6. april.
 
Som de fleste har fått med seg, slo Toten ut Moelven i 1. kvalikkrunde, etter å ha vunnet 7-8 etter straffesparkkonkurranse. Ottestad på sin side slo ut Fart med sifrene 1-6, og for de som er interesserte finnes referat fra kampen på Ottestad sine hjemmesider.
 
Laget holder til i 3. divisjon sin avdeling 3, som er den samme som Moelven, hvor de i fjor ble nummer fem med 15 seire, to uavgjorte og ni tap på sine 26 kamper.
 
Det er liten tvil om at det blir nok en utfordring for 4. divisjonslaget fra den riktige siden av Mjøsa, da Ottestad er et godt lag. Kaptein Aass syntes det er vanskelig å vurdere sjansene på forhånd, men har vertfall ikke gitt opp.   
 
- Det er vanskelig å si. De slo Fart 6-1 i forrige runde så jeg, så det blir en tøff kamp, men cup er cup.                                                         
 
Også Toten sin trener, Frank Gram, ser på Ottestad som en tøff utfordring, men heller ikke han har gitt opp på forhånd.
 
- Hvis vår egen prestasjon tilsvarer våre forventninger til oss selv så har vi en fair sjanse til å vinne alle fotballkamper vi spiller, sier Frank, før han ser litt mer konkret frem mot Ottestad.
 
- Det blir en tøff og jevn kamp mot en god motstander, men forhåpentligvis klarer vi å vippe det vår vei.
 
Vinneren av kampen går til 1. runde i NM, så vi håper å se mange på kunstgresset til årets første obligatoriske hjemmekamp om ei drøy uke.
 
 
 
ą
FK Toten,
26. mar. 2014, 05:17
Comments