Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter A-Laget‎ > ‎

Sesongens første trepoenger kom mot Dokka SK

lagt inn 25. apr. 2014, 08:43 av Jan Kolnier   [ oppdatert 4. mai 2014, 05:11 av FK Toten ]

Kampinfo

FK Toten - Dokka Sportsklubb
Seriekamp 4. divisjon 
Østre Toten Idrettspark
Lørdag, 03. mai 2014, kl.15:00

Laget:

Lars Østerud
Marius Larsen - Lars Hensvold - Morten Olafsen - Amund Berg
Ole Eskild Sørum - Trond Aass - Thomas Løkken
Petter Haugen - Jesper Ulsrud - Ola Rødningsby

Benken:
Anders Kristoffersen
Øyvind Barkhald
Kjetil Reinsby
Lars Alund

Bytter:
60 min: Lars Alund inn for Ola Rødningsby
60 min: Kjetil Reinsby inn for Jesper Ulsrud
70 min: Øyvind Barkhald inn for Ole Eskild Sørum

Banens Beste

1. Petter Haugen - 19 poeng og kampsponsor pris
2. Trond Aass -12 poeng
3. Marius Larsen 10 poeng

Komplett tabell med resultatene blir publisert på lagets side senereFør avspark

Det ble en tøff seriestart for våre gutter med 0-4 tap mot Brumunddal 2 på mandag, og det er nok en revansjelysten gjeng som tar i mot Dokka SK på kunstgresset lørdag. 

Dokka på sin side møtte Fagernes borte i første serierunde, og reiste hjem fra Blåbærmyra med 1-3 seier og tre poeng i bagen. 


Fra mandagens møte med Brumunddal 2 er det noen forandringer i troppen som møter Dokka. Marius Kristiansen, Joakim Bjørnerud og Daniel Kolnier mister alle kampen, mens Øyvind Barkhald og Simen Fodstad kommer inn i troppen. I og med at de to førstnevnte startet på mandag, vil det også være noen forandringer i 11-eren som går ut mot Dokka. 

Selv om det ble et stygt tap mot Brumunddal 2 på mandag, så var det noe positivt å ta med seg. Mellom 16-meterne var det forholdsvis jevnt, og med litt bedre uttelling fra Toten sin side, kunne det blitt en jevnere kamp også i målprotokollen. 

Med bedre effektivitet i begge bokser, bør muligheten for sesongens tre første poeng være til stede lørdag. 

Dokka skriver følgende på sine hjemmesider før kampen:

"Det spilles ny seriekamp lørdag mot seriefavoritten FK Toten på Østre Toten kustgressbane (Lena) med avspark klokka 15:00. FK Toten fikk seg en på trynet mot Brummundal 2 i serieåpningen og er nok revasjelystene nå. Vi har fortsatt skader på forsvarspillerne Øystein Askvig og Mario Granvang, som begge er uaktuelle lørdag. I tillegg jobber Mats Lomsdal og Eskli Hagberg, så det blir en utfordring for trenerduoen og sette opp forsvarsrekka. Markus Håkerud (16 år) vil seriedebutere som back og Espen Haugerud blir satt ned som stopper. Dette blir trolig en meget vanskelig oppgave for våre karer." 
Kart og nettsteder til våre Motstandere i sesongen 2014

Kampsponsor

www.protomek.com   
Protomek AS
Totenvegen 174
2850 Lena


Prototyping og produksjon av deler og produkter til ulike bransjer innen skipsindustri, olje/offshore og landbasert industriKampreferat

I det som ikke kan sies å ha vært noen fantastisk fotballkamp på kunstgresset på Lena lørdag, stakk Toten av med sesongens første tre poeng da Dokka SK ble slått 3-0. 

Toten åpnet kampen best, og fikk en corner med det samme. Thomas Løkken hadde et tverrliggerskudd etter småpent spill drøyt fem minutter inn i kampen, før Trond Aass hadde et skuddforsøk et par minutter etter det igjen. 

Etter dette skjedde det ikke all verden i noen retninger, før Toten fikk annullert en scoring etter omtrent 25 minutters spill. Som mot Brumunddal slet Toten litt på den siste tredjedelen, men denne gang hadde de fullstendig kontroll bakover. 

Scoringen skulle også komme, og etter en halvtimes tid avsluttet Toten et fint angrep med at Jesper Ulsrud spilte fra dødlinja ut i feltet til en ledig Ole Eskild Sørum som trillet 1-0 i mål. 

1-0 var også pauseresultatet, etter en omgang der Toten var det klart beste laget, uten at de kom til enormt mange sjanser. Dokka på sin side hadde svært lite å by på. 

Også i den andre omgangen åpnet Toten best, og hadde et solid spillemessig overtak det første kvarteret, uten at det ble all verden med store sjanser. 

Etter omtrent 20 minutters spill av 2. omgang skulle et av dagens høydepunkt på kunstgresset komme. De som har sett noen Toten-kamper de siste årene har kanskje tenkt over at Trond Aass en del ganger har prøvd å treffe treffe på et skudd nesten fra midtbanen. I dag lyktes han endelig, og ballen gikk i en pen bue over Dokka sin keeper som stod langt ute, og 2-0 til Toten. 

Etter kampen var han naturlig nok fornøyd, og avviste at han hadde prøvd å skyte så mange ganger. 

- De forrige forsøkene har vært langpasninger som vingene ikke har startet riktig på. Denne gangen var det skudd, og da går det inn, sa han med et glimt i øye. 

Noen fulgte kampen gjennom twitter, og det var nok enkelte som var litt i tvil om det var passningsforsøk Aass hadde prøvd tidligere, og ikke minst, om han faktisk hadde truffet mål denne gangen. 

Toten fortsatte å ha det spillemessige overtaket, og utover omgangen kom de også til noen gode sjanser, men den neste scoringen lot vente litt på seg. 

Drøyt fem minutter før slutt ble Petter Haugen spilt fint gjennom av Marius Larsen. Han rundet keeper fint, satte ballen i det åpne målet og fastsatte sluttresultatet til 3-0. 

- Var en forholdsvis laber kamp. Vi jobber mye en og en og ingen tar de lange løpene som åpner forsvaret. Alle ville ha ball i beina, og da blir det litt dårlig tempo. Tre poeng er uansett tre poeng, så vi tar med oss det og jobber videre, oppsummerte Trond Aass etter kampen. 

Neste kamp for Toten er fredag 9. mai klokka 19:30 på kunstgresset på Lena.