Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter A-Laget‎ > ‎

2-0 seier mot Gran-2

lagt inn 23. mai 2014, 15:48 av Jan Kolnier   [ oppdatert 27. mai 2014, 09:22 av FK Toten ]

Kampinfo

FK Toten - Gran IL-2
Seriekamp 4. divisjon
Østre Toten Idrettspark
Lena kunstgress
Mandag, 26. mai klokka 19:30

Laget

Lars Østerud
Lars Hensvold-Marius Kristiansen-Morten Olafsen-Marius Larsen
Ole Eskild Sørum-Trond Aass-Thomas Løkken
Ola Rødningsby-Petter Haugen-Joakim Bjørnerud

Benken:
Jesper Ulsrud
Robert Kolner
Ole-Jonas Liereng
Anders Kristoffersen
Amund Berg
Daniel Kolnier
Kjetil Reinsby

Bytter:
45 min: Daniel Kolnier inn for Lars Hensvold
50 min: Ole-Jonas Liereng inn for Ole Eskild Sørum
50 min: Robert Kolner inn for Joakim Bjørnerud
65 min: Kjetil Reinsby inn for Marius Larsen
75 min: Anders Kristoffersen inn for Petter Haugen

Banens Beste

1. plass og kampsponsorpris: Morten Olafsen - 20 poeng
2. plass Thomas Løkken og Petter Haugen - 14 poeng
3. plass Trond Aass og Marius Kristiansen - 9 poeng

øvrige resultater i tabellen på lagets side.

Før kampen

Etter en drøy ukes pause siden seieren mot Lunner 16. mai, er det igjen duket for seriekamp i 4. divisjon for A-laget mandag kveld. Det er nok et lag fra Hadeland som står på motsatt halvdel, da Gran 2 kommer på besøk. 
 
Som de fleste sikkert husker var Gran laget som stakk av med opprykket i vår avdeling forrige sesong, og de har fått en god start i sin 3. divisjonsavdeling med 10 poeng på sine seks første kamper. 
 
2. laget deres rykket også opp i fjor, og dermed er de nå å finne i vår avdeling i år. Også de har fått en grei start på årets sesong, og står med sju poeng etter to seire (Fagernes og Brumunddal 2), en uavgjort (Lunner) og to tap (Søndre Land og Redalen/Raufoss 3) på fem kamper.  
 
Etter tapet i sesongåpningen mot Brumunddal 2, har det blitt tre strake seire og 15-0 i målforskjell for våre gutter mot Dokka SK, Søndre Land og Lunner. Det må også sies at det har vært en stigende formkurve spillemessig, og laget ønsker nok å fortsette den gode trenden mot Gran 2 mandag kveld. 
 
Som du sikkert ser, er troppen ganske lik fra kampen mot Lunner 16. mai, men noen forandringer er det. Ole Eskild Sørum er tilbake fra skade, mens Robert Kolner gjør sin første opptreden i serien denne sesongen etter mye skolearbeid i vår. Det er en slagkraftig tropp, med få skader og fravær.

Siden forrige Toten-kamp har det blitt spilt fem kamper i avdelingen:
Ringsaker/Nes - Brumunddal 2 0-1
Gran 2 - Redalen/Raufoss 3 1-2
Søndre Land - Ringsaker/Nes 1-1
Dokka SK - Vest Torpa 1-4
Redalen/Raufoss 3 - Kolbu/KK 1-2
Fagernes - Lunner 0-1

Tabellen ser da slik ut:
PLASS
LAG
KAMPER
TOTAL
POENG
VUTMÅLDIFF
1Redalen /Raufoss 3540116 - 11512
2Toten430115 - 4119
3Vest Torpa530213 - 769
4Brumunddal 2430111 - 569
5Kolbu/KK530212 - 849
6Nordre Land430110 - 739
7Gran 2521210 - 647
8Lunner521210 - 15−57
9Søndre Land51224 - 12−85
10Dokka Sportsklubb51136 - 11−54
11Ringsaker /Nes50233 - 12−92
12Fagernes60154 - 16−121

Det spilles en kamp samtidig som Toten - Gran 2:
Brumunddal 2 - Nordre Land

Kampsponsor


Profilhuset Grafisk AS er en totalleverandør innen skilt, dekor og grafiske tjenester. Vi holder til i Kolbu på Østre Toten.

Vi har kunder over hele landet; alt fra private til små og store bedrifter, samt andre skiltmakere.

Vi ble kåret til årets bedrift på Toten i 2009, og var Gasellebedrift samme år.

Profilhuset Grafisk består av 9 motiverte ansatte som kan hjelpe deg med alt fra design, foto og layout til produksjon og montering.

Ring oss, eller kom innom, så hjelper vi deg gjerne!


Profilhuset Grafisk AS, Kolbuveien 490, 2847 Kolbu       post@profilgrafisk.no       telefon: 611 65  800

Referat

Mandag kveld tok Toten i mot Gran 2 på Lena. Det var ingen stor fotballkamp, men hjemmelaget scoret to mål, og sikret tre nye poeng. 

Toten gikk hardt ut på Lena, og var tydelig ivrige på å sette press på Gran 2. Bortsett fra et skuddforsøk fra Trond Aass tidlig, kom ikke Toten til de helt store sjansene. Det ble ofte litt for mye småspill rundt og i Gran sin 16-meter. 

Etter 20 minutter løsnet det imidlertid for Toten på en dødball. Lars Hensvold stusset videre et godt slått hjørnespark, som Marius Kristiansen styrte i mål fra kloss hold til 1-0. Hans andre mål på like manger kamper var et viktig mål for Toten, og helt sikkert et godt et for Marius, som dermed utlignet det interne veddemålet med Trond Aass om hvem som scorer flest i år. 

- Godt med tre nye poeng. Noen må score det første målet, og det er så klart godt å ta igjen Aass i samme slengen, sa Marius etter kampen.

- Soleklart selvmål, svarte Aass med glimt i øyet. 

Fem minutter senere ble det igjen farlig etter et hjørnespark, da Toten fikk et par returer etter gode skuddforsøk, men de røde fikk ikke ballen i mål. 

Trond Aass, som også ble observert på et par overlapper i løpet av den første omgangen, kom etter en drøy halvtime til nok et skuddforsøk fra rundt 16 meter, men skuddet som hadde god retning ble blokkert. 

Toten tok med seg en fortjent 1-0 ledelse til pause, etter en omgang de dominerte spillemessig, uten at det ble veldig mange store sjanser av det mot et kompakt Gran-lag 

I den andre omgangen skjedde det ikke all verden de første 10-15 minuttene, før Morten Olafsen prøvde seg på et skudd fra midtbanen med Gran sin keeper på halvdistanse, men skuddet gikk over. 

Kort tid etter gikk det derimot bedre for Toten. Olafsen lobbet med en flott pasning Thomas Løkken gjennom, som like elegant lobbet ballen over Gran sin keeper, og doblet Toten sin ledelse til 2-0. 

Også i den andre omgangen handlet det aller meste om et Toten som prøvde å spille seg gjennom mot et kompakt Gran. Det ble igjen mye nesten, og litt for mange upresise pasninger i avgjørende øyeblikk. 

Etter 70 minutters spill fikk Toten frispark på 18-20 meter, og Ole-Jonas Liereng sendte i vei et godt skudd, men Gran sin keeper var med på notene og gjorde en god redning nede i hjørnet. 

Anders Kristoffersen fikk noen minutter senere muligheten til å gjenta bedriften fra kampen mot Lunner 16. mai, men denne gangen gikk frisparket over mål. 

Trond Aass var heller ikke ferdig med å teste skuddfoten. Det kunne se ut til at fristelsen til å gå forbi Marius Kristiansen igjen ble stor utover omgangen. Etter omtrent 85 minutter kom det beste forsøket, men nok en gang ble et skudd med god retning blokkert av en Gran-spiller. Aass ropte på hands, men fikk ikke gehør hos kampens dommer. 

Det hele ebbet ut med 2-0 til Toten, i en kamp hvor de hadde veldig god kontroll bakover, og holdt nullen for fjerde kampen på rad. Det var også den fjerde strake seier og dermed beholder Toten tabelltoppen på bedre målforskjell enn Redalen/Raufoss 3. Dermed er det duket for toppkamp på Lena fredag, da nettopp Redalen/Raufoss 3 kommer på besøk klokka 19:00. 

- Vi har full kontroll. Kunne omsatt noen flere sjanser i mål, men blir litt upresise i avgjørende øyeblikk. Spiller litt for mye på førstebevegelsen. Cleen sheet siste fire kampene er bra, oppsummerte Trond Aass etter kampen. 

I kampen som gikk samtidig som Toten-Gran 2, spilte Brumunddal 2 og Nordre Land uavgjort 1-1. 

Tabellen ser da slik ut: