Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter A-Laget‎ > ‎

NM-kvalikk 1. runde mot Moelven

lagt inn 21. mar. 2014, 09:34 av FK Toten   [ oppdatert 21. mar. 2014, 12:33 ]
Det er bare slutten av mars, men allerede i morgen spiller A-laget sin første obligatoriske kamp for sesongen. Motstander er Moelven, og anledningen er kvalifisering til NM. Kampen spilles på Brummundal kl 14:00. 

Moelven rykket i fjor opp til 3. divisjon, etter å ha vunnet avdeling 1 i 4. divisjon med 55 poeng, etter 18 seire, en uavgjort og et tap. De scoret 106 mål, og slapp kun inn 29 mål på sine 20 kamper. Det er også verdt å nevne at de ble kretsmester, etter å ha slått blant annet Gran, som vant avdelingen vår. 

Hvis vi ser litt på statistikken til Toten i fjor, viser den 17 seire, to uavgjorte og et tap, med 106-22 i målforskjell. 

Før årets sesong hentet Moelven tidligere Ham-Kam spiller Vegard Bjerke tilbake til moderklubben, i tillegg til at flere spillere som har vært innom Hamar-klubben er å finne i deres stall. 

Moelven har ut i fra det undertegnede har funnet ut spilt to treningskamper, som har endt med seier mot 3. divisjonslaget Ottestad og tap mot Gjøvik-Lyn. For den som har interesse av det, finner du Moelven sine hjemmesider her

Toten på sin side har rukket fem treningskamper, der mye sterk motstand har stått på motsatt banehalvdel. Først ble det tap mot et veldig sterkt Raufoss-lag, før Kolbu/KK ble for sterke på Lena. Deretter ble det et tap og en uavgjort mot Gran, før Gjøvik-Lyn ble for sterke forrige helg. 

For de som ikke har fått med seg treningskampene, kan dere forvente å se noen nye fjes fra i fjor både på banen og langs sidelinjen. Frank Gram har som de fleste sikkert har fått med seg tatt over som hovedtrener, og får sin debut i obligatorisk kamp i morgen. 

Av spillere har Mads Nyseth kommet til Toten fra Raufoss, og kan spille back og ving. Ole Marius Hellerud kom fra Gran, og trives best med keeperhansker. Kjetil Reinsby har også kommet til klubben, etter å ha spilt for Ihle de siste årene. Sistemann som har meldt overgang er Marius Kristiansen, som kommer fra Gjøvik-Lyn. 

Marius ble spilleklar først denne uka, og det har vært noe tvil om Marius kom til å rekke kampen mot Moelven, men alt skal være på plass nå. 

    - I følge den meldinga jeg fikk er jeg klar, så da skal vi tråkke til mot Moelven i morgen, sa Marius selv fredag. 

Det er liten tvil om at det er tøff motstand som venter på Brummundal lørdag, men vi krysser fingrene for en god kamp av våre gutter. Cup er tross alt fortsatt cup, og vi håper å se mange Toteninger på den "gælige sia" i morgen. 


Comments