Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter A-Laget‎ > ‎

Ottestad for sterke

lagt inn 5. apr. 2014, 10:03 av Hans Svellet   [ oppdatert 6. apr. 2014, 02:37 av FK Toten ]
Det ble en tung lørdag ettermiddag for A-laget, da 3. divisjonslaget Ottestad ble for sterke, og avanserte til 1. runde i NM. Allerede etter fem minutters spill stod det 0-1, etter at bortelaget hadde spilt seg gjennom på høyresida og videre inn i feltet til en Ottestadspiller som trillet ballen ned i hjørnet. 

Toten våknet noe, og kom til et par halvsjanser, samt en stor sjanse, før det ble forholdsvis sjansefattig begge veier frem til omtrent 25 minutter var spilt. Nok en gang var det bortelaget som var frempå, og nok en gang trillet ballen inn i hjørnet bak Anders Kristoffersen til 0-2. 

Når 0-3 kom bare minutter senere etter at Toten mistet ballen rett utenfor egen 16-meter begynte det å se veldig tungt ut for våre gutter. Et lite håp ble tent av Ole Eskild Sørum, da han drøyt fem minutter før pause reduserte til 1-3, som også var pauseresultatet. 

I andre omgang var Ottestad alene gjennom med keeper tidlig, men en dårlig avslutning ble reddet av Anders Kristoffersen i Toten-målet. De neste 15-20 minuttene slet Toten med å skape noe særlig med sjanser, og Ottestad så ganske komfortable ut med situasjonen. De trillet ballen, og så naturlig nok ut til å være mer opptatt av å kontrollere enn å skape noe offensivt og risikere baklengsmål. 

Utover omgangen måtte Toten ta litt større sjanser fremover, og da åpnet det seg mer rom for bortelaget. Ottestad utnyttet også rommet de fikk, og mer eller mindre punkterte kampen med 1-4. 

I et siste forsøk på å skape mer fremover la Toten om til tre bak, da Lars Hensvoll og Daniel Kolnier kom inn og Marius Larsen ble dyttet opp på topp. Litt mer trykk ble det, men det etterlot også enda større rom bakover. Toten klarte å kjempe seg til et straffespark da Thomas Løkken ble felt i Ottestad sin 16-meter, men Robert Kolniers forsøk fra straffemerket ble reddet. 

Ottestad benyttet i stedet de store rommene bak hos Toten til å kontre inn 1-5, og er dermed klare for 1. runde i NM. 

Det ble til slutt et fortjent tap, på det som ikke kan sies å ha vært Toten sin beste dag. Hjemmelaget ble hardt straffet for litt for enkle feil, noe som gjør det vanskelig å vinne kamper mot lag fra høyere nivå. 

Toten stilte følgende mannskap (bytter i parentes):
Anders Kristoffersen
Mads Nyseth (Lars Hensvold)
Marius Larsen
Marius Kristiansen
Joakim Bjørnerud (Daniel Kolnier)
Ole Eskild Sørum (Lars Alund)
Trond Aass
Thomas Løkken
Ola Rødningsby
Morten Olafsen
Robert Kolnier
Comments