Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter A-Laget‎ > ‎

Seriefinale mot Kolbu/KK på hjemmebane (0-2)

lagt inn 3. okt. 2014, 12:29 av Hans Svellet   [ oppdatert 12. okt. 2014, 09:42 av FK Toten ]

Før kampen:
http://goo.gl/zSJ9mG
Klikk på bildet for å gå til albumet

Bilder fra kampen:
https://plus.google.com/u/0/photos/108231453252239371233/albums/6069319948515067489
Klikk på bildet for å gå til albumet

Kampreferat:

Opptak fra kampen ligger på  TV2 Sumo
og de som ikke har Silverlight, kan se den på A-Lagets nettside 

Den 4.Oktober i løpet av 6 timer "Toten" var nest mest populær ord på Twitter i hele Norge. For en fin reklame for klubben og regionen!
De som ikke følgte med diskusjonen på Twitter denne dagen, de kan lese kort utdrag fra publiserte innlegg nederst på siden.

FK Toten - Kolbu/KK
Østre Toten kunstgress, lørdag 4. oktober, kl. 13:30

Før kampen:


Så stod vi her da, dagen før siste serierunde. Når terminlista kom så vi ikke helt bort i fra at siste runde hjemme mot Kolbu/KK kunne komme til å bli avgjørende på et eller annet vis. Nå viser det seg at det blir en ren seriefinale. Med uavgjort eller seier rykker FK Toten opp, mens Kolbu/KK må vinne for å gjøre det samme. 

FK Toten mot Kolbu/KK i en opprykksfinale er i seg selv noe som ville vært svært interessant for mange Toteninger. At TV2 har valgt ut kampen til Grasrotkamp, og kommer med full Tippeligarigg, alle sine profiler og direktesender kampen på TV har gjort kampen til høstens store "snakkis" på Østre Toten. 

Spillere og de andre involverte vil sannsynligvis oppleve en ramme de må til 1. runde i Cupen mot et Tippeligalag for å oppleve ellers. Hvordan dette slår ut blir svært spennende å se. 

Diskusjonen om hvem som har det beste laget har gått siden før seriestart, og vil vare til 90 minutter er spilt på Lena i morgen, men det er liten tvil om at det er to lag i bra høstform. 

Kolbu/KK har tre strake seire, og fire seire på de fem siste kampene. Forrige helg ble Gran 2 slått hele 8-1 hjemme, etter at Lunner og Søndre Land ble slått i de to kampene før. 

Kolbu har totalt 14 seire, en uavgjort og fire tap. På bortebane har det blitt seks seire, en uavgjort og to tap. 

FK Toten på sin side sikret tre poeng tre minutter på overtid mot Vest Torpa, etter å ha ligget under 1-0 da klokka passerte 90 minutter. Før dette ble Ringsaker/Nes og Nordre Land slått. 

Toten har 14 seire, to uavgjorte og tre tap så langt i sesongen. På hjemmebane har det blitt åtte seire av åtte mulige etter at Brumunddal 2 ble for sterke i første serierunde. 

Hjemmelaget stiller fullt mannskap, foruten Morten Olafsen som dessverre fortsatt er skadet. Etter ei god uke er det et kampklart Toten som kommer ut på kunstgresset lørdag klokka 13:30. 

Vi benytter også anledningen til å oppfordre alle til å støtte gutta med å kle seg i rødt, og på andre måter bidra til en fotballfest vi sent vil glemme. 

Kamper siden sist:
Brumunddal 2 - Søndre Land 3-3
Redalen/Raufoss 3 - Gran 2 2-1

Comments