Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter A-Laget‎ > ‎

Uavgjort i generalprøven mot Kolbu/KK

lagt inn 16. apr. 2014, 12:35 av Hans Svellet   [ oppdatert 17. apr. 2014, 03:21 av FK Toten ]

Onsdag var det duket for den siste treningskampen før seriestart om 12 dager, og Kolbu/KK var motstander på kunstgresset. 

Toten gikk hardt ut, og etter 2-3 minutter hadde Trond Aass skutt i stolpen ved siden av Kolbu sin keeper. Ikke lenge etter hadde Kolbu et par sjanser, da først et frispark ble klarert før de noen minutter senere var nære ved å styre inn et godt slått innlegg, men ikke nådde helt frem. Kjetil Reinsby fikk også en god sjanse for Toten etter drøyt ti minutter, men skuddet gikk over mål. 

Etter dette tok Kolbu mer og mer over banespillet, men klarte ikke å komme til de store sjansene. Toten kom noe mer inn i det på tampen av omgangen, men lagene gikk til pause på stillingen 0-0. 

Kolbu åpnet den andre omgangen best, men det var Toten som skulle score først. Etter omtrent 10 minutter stusset Kjetil Reinsby ned en lang ball til Joakim Bjørnerud. Han førte med seg ballen oppover i banen, dro seg litt inn, og sendte 1-0 i nettet bak Kolbu sin keeper med et velplassert skudd fra omtrent 16 meter. 

Noen få minutter etter 1-0 var Kolbu nære å utligne, men skuddet traff en medspiller, og det ble vinket for offside. De neste 15-20 minuttene skapte ingen av lagene de store sjansene, og banespillet var jevnt, men etter en drøy halvtime kom utligningen for bortelaget. Kolbu nådde frem på et gjennomspill før Anders Kristoffersen i Toten sitt mål, rundet keeper og satte 1-1 fra spiss vinkel. 

Resten av kampen bølget spillet frem og tilbake, uten at noen av lagene kom til noe særlig med sjanser. Det som ikke kan sies å ha vært noen stor fotballkamp ebbet dermed ut til 1-1, og A-laget tar nå påskeferie før siste innsats i oppkjøringen skal legges ned før Brumunddal 2 kommer på besøk mandag 28. april til serieåpning. 
Comments