Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎

Nyheter B-Laget

Sesongavslutning 2014 B-Laget

lagt inn 29. okt. 2014, 12:48 av Jan Kolnier   [ oppdatert 29. okt. 2014, 12:48 av FK Toten ]

Topp scorer         Henrik Svellet
Årets spiller         Hans Svellet
Fremgangspris Magnus Sveen

Tap i sesongavslutningen

lagt inn 21. sep. 2014, 02:39 av Hans Svellet   [ oppdatert 21. sep. 2014, 02:39 av FK Toten ]

FK Toten 2 - Kolbu/KK 2
Skreia idrettsplass, lørdag 20. september, kl. 13:00

Laget:
Anders Kristoffersen
Amund Berg-Hans Svellet-Anders W. Lunde-Lars Håkensbakken
Raymond Skaugerud-Lars Alund-Amund Farås
Ola Sandbæk-Henrik Svellet-Dag Alund

Inbyttere:
Morten Norland
Ole Andre Bjerke
Øyvind Pedersen
Vips var den over, sesongen 2014. Den endte med 2-4 tap hjemme mot Kolbu/KK 2 på Skreia. Vi ledet til pause, men mistet seieren i 2. omgang, og dermed røyk hjemmestatistikken vår i siste kamp. 

Innledningsvis var vi det beste laget, og styrte det meste. Vi kom til noen gode sjanser etter innlegg fra kantene, og tok ikke helt ufortjent ledelsen 1-0. Lars Alund fikk treff fra 18-20 meter, og ballen rullet i mål under bortelagets keeper. 

Utover omgangen klarte vi å skape noen farligheter på dødball. Raymond Skaugerud hadde stilt inn venstrebeinet, og ved flere anledninger hadde vi andre anledning til å styre ballen mot mål, men fikk det stort sett ikke helt til. Den ene gangen vi gjorde det endte det med at dommeren blåste mål. Det var nok ikke veldig lenge den var inne, men 2-0. Hvem som var sist på den er det fortsatt ingen som vet. 

Frem til dette hadde ikke Anders Kristoffersen hatt veldig mye å gjøre i Toten-målet, men litt mer skulle det bli, både før og etter pause. For Kolbu kom sterkt tilbake. 

Først reduserte de til 2-1 og hadde en avslutning like utenfor rett før pause. Vi følte fortsatt at vi hadde ganske grei kontroll i begynnelsen av den 2. omgangen, men etter hvert ble det mer og mer Kolbu. 

Den 1. omgangen hadde vært preget av mange tøffe dueller og en del høye baller. Den 2. omgangen ble enda mer av det. Som nevnt kontrollerte vi i en stund ganske greit bakover, men den siste halvtimen gikk det meste galt. 

Først utlignet Kolbu til 2-2 på et mål som aldri skulle vært godkjent. En av spissene deres dyttet Amund Berg hardt i ryggen, før han spilte ballen til en umarkert lagkammerat som utlignet. Soleklart frispark til Amund, men den gang ei. 

Etter dette klarte aldri vi å få skikkelig tak på kampen igjen, og bortelaget gikk opp til 2-3 etter litt klabb og babb inne i feltet der vi ikke fikk klarert skikkelig. 2-4 kom sent i 2. omgang på en overgang da vi hadde begynt å sende mye folk fremover i håp om å få et utligningsmål. 

Dermed vant bortelaget lokaloppgjøret på Skreia i siste serierunde, og vi må vente helt til neste år med å få revansje. 

Hvordan vi ender på tabellen vet vi ikke helt sikkert enda, da det gjenstår noen kamper for andre lag, men det blir en 3. eller 4. plass. Med seier mot Kolbu kunne vi så godt som sikret 3. plassen, men nå er vi avhengig av at Raufoss 4 slår Lunner 2 borte for at det skal skje. 

Takk for moroa i år, for selv om vi avsluttet med tap mot Kolbu, har det vært mye moro. 

PS: A-laget har igjen to kamper og kjemper om opprykk. Vest Torpa borte neste helg og Kolbu hjemme i siste serierunde. Her er det bare å kjenne sin besøkelsestid!

Kolbu/KK kommer på besøk i siste serierunde

lagt inn 19. sep. 2014, 12:48 av Hans Svellet   [ oppdatert 19. sep. 2014, 14:02 av FK Toten ]

FK Toten 2 - Kolbu/KK 2
Skreia idrettsplass, lørdag 21. september, klokka 13:00

Troppen:
Anders Kristoffersen
Dag Alund
Hans Svellet
Henrik Svellet
Lars Håkensbakken
Anders W. Lunde
Amund Farås
Raymond Skaugerud
Ola Sandbæk
Morten Norland
Ole Andre Bjerke
Øyvind Pedersen
Andreas Laeskogen

Lørdag formiddag. Det perfekte tidspunkt for fotball. Når det er duket for nabooppgjør i tillegg, er det ingen grunn til å ikke ta turen til Skreia stadion klokka 13 på lørdag og få med seg siste seriekamp for 5. divisjon. 

Etter to seire forrige uke, håper vi å avslutte med stil og sikre en respektabel tabellplassering i comebacksesongen til Toten 2. Det ble mange fine mål og god stemning på Solvoll, så derfor bestemte vi oss for å ikke trene mellom kampene, slik at vi ikke risikerte å ødelegge formen. Vi har hørt om mange toppidrettsutøvere som hviler seg i form, så vi satser på det samme. 

I vårsesongens oppgjør mot samme lag leverte vi sesongens beste 1. omgang, og vant til slutt 0-5. Men så er det altså her snakk om et oppgjør mellom to 2. lag, så det er ingen som vet hva noen av lagene stiller lørdag formiddag. Ikke en gang vi spillerne selv sannsynligvis. At begge klubbers 1. lag spilte fredag kveld gjør ikke saken enklere. 

Det vi vet, er at Jo Alund er ute med skade etter kampen mot Solvoll/Trevatn. Han påstår selv at han prøvde en joggetur torsdag kveld, og resultatet var visstnok nedslående. Om han faktisk jogget har vi ingen beviser for, men det vi med sikkerhet vet er at Alund-brødrene har fått NHL15 og demoen til FIFA15 på Playstation. 

Når det gjelder motstanderlaget har vi ikke mange rapporter, men ryktene sier at Kolbus svar på Hulk, Jon Magnus Helganger, tar med seg skoa og møter opp. Advarselen til forsvarsfireren er herved sendt ut, da det er en svært effektiv og hurtig spiss. 

Dette er sesongens siste mulighet til å se seniorfotball på Skreia, og vi håper noen tar turen nedom før Premier League begynner. Da får du muligheten til å se at forskjellen på PL og 5. div ikke er så stor som du trodde. Den er mye større. De har ratt en vaffel i kiosken også. Ålreit vær er det spådd også. 

Kampstart er altså 13:00. Oppmøte 12:00 for de som skal spille. Vel møtt. 

Storseier i sesongens siste bortekamp

lagt inn 14. sep. 2014, 08:18 av Hans Svellet   [ oppdatert 14. sep. 2014, 08:18 av FK Toten ]

Solvoll/Trevatn - FK Toten 2
Solvoll idrettsplass, søndag 14. september, kl. 13:00

Laget:
Lars Håkensbakken-Roger Eklund-Hans Svellet-Anders W. Lunde
Kjetil Reinsby-Jo Alund-Amund Farås
Jesper Ulsrud-Henrik Svellet-Lars Alund

Innbyttere:
Kristoffer F. Eng
Ole Andre Bjerke
Det var en overraskede opplagt gjeng som tok turen utenfor allfarvei for å spille sesongens siste bortekamp kl 13 søndag formiddag. På tur opp passerte vi ei flystripe, og innså at vi burde valgt privatfly i stedet for privatbiler. 

Noen forfall var meldt, men vi stilte et sterkt mannskap som til slutt fant veien til nettmaskene hele sju ganger. Det tok litt tid før det første målet kom, men vi styrte kampen fra start, og fikk ballen til å gå. 

Den positive tonen ute på banen smittet også over på spillet, og Kjetil Reinsby kunne sette 0-1 med et skudd fra omtrent 16 meter. Med to mål for A-laget lørdag, må det sies å ha vært ei god helg for Kjetil. 

En annen som fikk ei god helg var Lars Alund. En målgivende for A-laget i går, og tre scoringer mot Solvoll/Trevatn søndag må sies å være godkjent. At treffene var litt ymse og spretten var på Lars sin side henger vi oss ikke opp i. Tre mål er tre mål. 

Defensivt må vi også si at ting fungerte bra, men hjemmelaget fikk en redusering på en av få glipper på stillingen 0-2. 

Til pause stod det 1-3, etter en veldig god omgang fra vår side. Vi må være såpass ærlige å si at det var fullt fortjent, da vi var det beste laget.

Også Jesper Ulsrud fikk en god søndag på Solvoll, da han stod for to scoringer. Det andre målet hans var en veldig god prestasjon, da han fikk en lang ball som han tok nydelig ned, løp fra forsvaret og plasserte den sikkert i nettet. 

Den andre omgangen ble litt som den måtte bli. Spesielt da vi fikk lagt på til 1-4 og 1-5. Da vi da fikk putta 1-5 tenkte nok de fleste at kampen var over. Det så vertfall sånn ut. Vips stod det 2-5 omtrent rett fra avspark. 

Hjemmelaget fortsatte å trykke på, og fikk en redusering til, men når vi scoret for sjette og sjuende gang var det aldri veldig spennende. På det sjunde la Ole Andre Bjerke inn i feltet, og en av hjemmelagets spillere satte det perfekte innlegget i eget nett. Bjerke kunne fort scoret selv også, men en god redning av hjemmelagets keeper forhindret det.

Før i tida måtte visst kamper stoppes for at kuene skulle krysse banen, men det slapp vi denne gangen. Om det hadde vært nødvendig, så hadde mulighetene blitt mange, da det ble en del opphold i spillet for å hente baller utover 2. omgang. 

Det er også på sin plass å applaudere duellspillet i dag. Selv om det glapp litt et par ganger, var det ingen ting å si på innsatsen. Det førte til noen smeller, men det gjør ikke noe å ha litt vondt etterpå når man reiser hjem med tre poeng. 

Det ble til slutt en komfortabel og kontrollert seier i sesongens siste bortekamp. Nå gjenstår kun Kolbu/KK 2 hjemme på Skreia førstkommende lørdag, før sesongen er over.

Komfortabel seier mot Gran 3

lagt inn 11. sep. 2014, 13:24 av Hans Svellet   [ oppdatert 11. sep. 2014, 13:27 av FK Toten ]

FK Toten 2 - Gran 3
Skreia idrettsplass, torsdag 11. september, kl. 18:30

Laget:
Lars Østerud
Morten Norland-Hans Svellet-Roger Eklund-Lars Håkensbakken
Amund Farås-Raymond Skaugerud-Kjetil Reinsby
Henrik Svellet-Dag Alund-Jo Alund

Innbyttere:
Anders W. Lunde
Andreas Laeskogen
Øyvind Pedersen
Ole Andre Bjerke
Det ble til slutt en komfortabel seier mot Gran 3 torsdag kveld på Skreia. 5-2 var resultatet da dommeren blåste i fløyta for siste gang. 

Etter bare noen minutter burde det stått 1-0 da Henrik Svellet la inn til Amund Farås som kom på et løp fra midtbanen. Dessverre gikk headingen fra to meter over mål. 

Noen minutter senere kom Henrik Svellet nok en gang rundt på kanten, men denne gangen  la han ikke inn, men dro til selv. Keeperen var på skuddet, men det var for hardt og gikk dermed i mål. 

Utover omgangen spilte vi bedre og bedre, og Gran klarte ikke å skape noe særlig. Formasjonen satt bedre enn på lenge, etter at vi gikk bort fra prosjektet med to ankere.

Målene skulle etter hvert også renne inn. Dag Alund og Henrik Svellet scoret to ganger til hver før pause. Først la Dag på til 2-0 etter et flott gjennomspill fra Amund Farås og en avslutning i lengste hjørne. 

3-0 stod Henrik for, etter bra spill langs venstresiden, og et godt innlegg fra Jo Alund. Dagens peneste scoring. 4-0 ble nok en gang assistert av Jo Alund, da Dag satte vårt fjerde på volley. 

Omgangens siste mål for vår del prøvde Lars Håkensbakken å få, men sikre kilder sier at ballen for lengst var i mål før han hadde beinet på den. Den siste som var borti ballen før den krysset streken var Henrik Svellet på en stuss fra Dag Alund etter korner fra Raymond Skaugerud. 

De første 35 minuttene torsdag var noe av det beste vi har prestert på lang tid. Rett før pause skulle Gran 3 få en redusering, da Lars Østerud var litt uheldig med en vending og mistet ballen til en Gran-spiller. Hans Svellet prøvde å forhindre mål, men uten hender er det vanskelig å stå i mål. 

Når Lars Østerud dro på seg en strekk i samme situasjon, så fikk Hans mulighet til å redde skudd med henda, da han måtte ta over keeperhanskene resten av kampen. 

Den andre omgangen er ikke så mye å skrive hjem om offensivt, noe som nok kan skyldes mange bytter etter hvert. Noen sjanser kom vi til, og Ole Andre Bjerke var nære å sette vårt sjette for kvelden, men skuddet gikk like utenfor. Defensivt hadde vi god kontroll, og Andreas Laeskogen og Roger Eklund ryddet opp i stor stil. 

Da stopperparet ikke hang helt med, var vikarierende keeper Svellet stort sett patent, og dro opp et par gode redninger da Gran sine spillere var alene gjennom. Verre ble det på et skudd fra hjørnet av 16-meteren som snek seg inn i korthjørnet. 

Det var veldig godt å vinne igjen, og med seieren opprettholder vi den gode hjemmestatistikken. Vi har med det også heng på pallplass i avdelingen. 

Neste kamp er søndag formiddag da Solvoll/Trevann venter borte. 

Nest siste hjemmekamp spilles mot Gran 3

lagt inn 11. sep. 2014, 00:58 av Hans Svellet   [ oppdatert 11. sep. 2014, 06:39 av FK Toten ]

FK Toten 2 - Gran 3
Skreia Idrettsplass, torsdag 11. september, kl. 18:30

Troppen:
Lars Østerud
Dag Alund
Jo Alund
Hans Svellet
Henrik Svellet
Lars Håkensbakken
Raymond Skaugerud
Anders W. Lunde
Kjetil Reinsby
Amund Farås
Morten Norland
Øyvind Pedersen
Andreas Laeskogen
Ole Andrè Bjerke
Roger Eklund
Oppmøte 17:30. 
Har du hodelykt? I så fall, ta den med til Skreia stadion torsdag kveld. Med kampstart 18:30 kan det bli noe skumt de siste minuttene av kampen mot Gran 3. Når det er sagt, så har vi de siste ukene trent ganske seint, så nattsynet skal være godt innstilt. 

Om nattsyn er nok til å snu den negative trenden vi har sett på banen de siste ukene er ikke godt å si, men vi må prøve noe. Vi er vertfall bedre enn landslaget resultatmessig de siste månedene. Om vi er det kvalitetsmessig får andre vurdere, men vi ser ikke bort i fra det. 

Dessuten har vi etter noen mislykkede forsøk endelig innsett at to ankere på midten ikke er noe for oss. Vi kan garantere at vi ikke vil starte med to ankere torsdag kveld. Hvordan laget ser ut ellers velger vi å ikke si noe mer om av to grunner. For det første vil vi ikke avsløre noe, men mest av alt er det fordi vi i skrivende stund ikke vet det. 

Kampen mot Gran 3 i vår endte med 4-1 tap på kunstgresset på Gran. Målet vårt var av det pene slaget, mens deres fire var fordelt på ett frispark, en kontring og to mål der vi var mer tilskuere enn fotballspillere. 

Det er mange spillere som påstår at de ikke ser så mye på, eller konsentrerer seg om tabellen underveis i sesongen. Alle som spiller fotball vet at det er løgn. Før kveldens kamp ligger Gran 3 på plassen foran oss, med tre poeng mer. Med seier vil vi gå forbi, på grunn av en mye bedre målforskjell. 

Selv om det ikke har gått så bra de siste par kampene, så har vi fortsatt til gode å tape hjemme denne sesongen. Det ville vært moro å kunne si det samme etter sesongens to siste hjemmekamper. Med en målforskjell på 21-4 på de seks hjemmekampene i tillegg, blir det godt å komme hjem til Skreia og gressbane nå.

Vi gleder oss, og håper det dukker opp noen langs sidelinja til sesongens nest siste hjemmekamp. 

Kampstart er 18:30. 

Nok et tap

lagt inn 3. sep. 2014, 15:15 av Hans Svellet   [ oppdatert 3. sep. 2014, 15:15 av FK Toten ]

Lunner FK 2 - FK Toten 2
Frøystad kunstgress, onsdag 3. september, kl. 19:30

Laget:
Anders Kristoffersen
Magnus Sveen-Hans Svellet-Anders W. Lunde-Lars Håkensbakken
Amund Farås-Trond Aass-Raymond Skaugerud-Kjetil Reinsby
Jo Alund-Dag Alund

Benken:
Ola Sandbæk 
Øyvind Pedersen

Mål:
Jo Alund
Lars Håkensbakken
Raymond Skaugerud
Var det noen som sa trenerkrise? Vi kan om ikke annet skylde på det etter å ha gått på to strake tap uten kyndig ledelse fra sidelinja. 

Helt fra begynnelsen slet vi med å få til noe særlig fremover mot Lunner 2 onsdag kveld. Spillet satt ikke, og vi ble løpende mye i mellom. Når man blir løpende i mellom kommer man fort på halvdistanse, og når man kommer på halvdistanse taper man fort duellene. 

Hjemmelaget klarte å utnytte rommene mellom våre ledd, som var større enn Mjøsa er brei i perioder, og vips stod det 4-0 til pause. To dødballmål der vi taper duellene inne i feltet, og to mål der forsvaret blir overløpt og fraløpt. 

Vi prøvde litt å spille ut bakfra, men fant vel i grunn ut at det ikke var noe stort poeng. I den første omgangen skapte vi så godt som ingen ting, og grep ble tatt i pausa. 

Med en ny formasjon var det akkurat som laget fikk en ny giv i den andre omgangen. Man kan trygt si at lagene hadde hver sin omgang. 

Så fort dommeren blåste i fløyta etter pause vant vi dueller, traff med pasningene, tettet rom og var først på alt føltes det som. Etterpåklokskap er en enkel øvelse, men tenk om vi hadde gått ut slik fra start.

Allerede etter noen få minutter fikk vi en kjempesjanse, men Raymond Skaugerud sitt forsøk ble reddet på streken. Ola Sandbæk ble også spilt gjennom, men alene med keeper gikk skuddet fra 16-20 meter utenfor. 

Jo Alund traff derimot mål fra litt utenfor hjørnet av 16 meteren, og det stod 4-1. Hadde det ikke vært for at hjemmelaget la på til 5-1 kort tid etterpå, kunne det virkelig blitt spennende. 

Til tross for at kampen var mer eller mindre kjørt, fullførte vi med stil, og scoret to ganger til i 2. omgang. Lars Håkensbakken fikk lykketreff med venstra, og satte 5-2, før Raymond Skaugerud scoret vårt tredje drøyt fem minutter før slutt. 

Et surt tap å svelge, med tanke på hvor mye bedre vi var i 2. omgang enn de første 45. 

Neste kamp er mot Gran 3 på Skreia neste torsdag. 

Lunner 2 venter på onsdag

lagt inn 2. sep. 2014, 14:57 av Hans Svellet   [ oppdatert 2. sep. 2014, 23:45 av FK Toten ]

Lunner FK 2 - FK Toten 2
Frøystad kunstgress, onsdag 3. september, kl. 19:30

Troppen:
Anders Kristoffersen
Magnus Sveen
Hans Svellet
Kjetil Reinsby
Lars Håkensbakken
Dag Alund
Jo Alund
Anders W. Lunde
Raymond Skaugerud
Torje Sulland
Amund Farås
Øyvind Pedersen
Ola Sandbæk
Trond Aass
Marius Kristiansen
Onsdag kveld kommer endelig muligheten til å revansjere tapet mot Raufoss 4. Det er ikke så mange av oss som kan huske å ha tapt mot et 4. lag før, men nå har vi opplevd det også. Selv om det var mye uro rundt laget i timene før kamp, kan vi ikke gi det skylden alene for tapet. 

Med tanke på prestasjonen der skulle man tro aktiviteten på deadline day var stor, men til tross for masse rykter i diverse lokalaviser, kom ingen spillere inn. Sannsynligvis var det fordi noen ikke fant stikkontakten til faxen på Lena. Heldigvis forsvant heller ingen ut. Hadde det riktige budet kommet, er det vanskelig å si at alle hadde blitt, men i og med at faxen ikke fungerte, mottok ikke klubben noen bud.  

Når det er sagt ble en av spillerne våre observert på Toresen sport mandag ettermiddag, der han spurte etter grønne fotballstrømper og hvit shorts. Om det var fordi han forventet en overgang eller fordi han forberedte seg til Umbro Cup på Raufoss før jul vet vi ikke, så vi velger å ikke nevne navn. 

Det er også noen spørsmålstegn før onsdagens oppgjør. Dag Alund er både et usikkert og sikkert kort. Usikkert pga trøbbel med beina, men om beina funker er det gule kortet sikkert.

I vårens oppgjør mot Lunner forventet vi tøff kamp, da laget toppet tabellen før de kom til Skreia. Etter 20 minutter stod det 3-0, og de fleste av oss skjønte vel egentlig ikke helt hva som skjedde. Da det stod 6-0 til pause var vel de fleste lettere sjokkert, men sjokket la seg og det kom to til i 2. omgang. Dermed endte det 8-0. 

Til tross for en komfortabel seier i vår, er det umulig å vite hva slags mannskap et 2. lag mønstrer. På seg selv kjenner man andre er det noe som heter. Derfor forventer vi ingen enkel kamp på Lunner onsdag kveld, men håper å levere bedre enn på Raufoss. 


Tap mot Raufoss 4

lagt inn 23. aug. 2014, 03:26 av Hans Svellet   [ oppdatert 23. aug. 2014, 05:24 av FK Toten ]


Raufoss 4 - Toten 2
Raufoss storhall, fredag 22. august, kl. 19:30. 

Laget:
Pål Skjølås
Lars Håkensbakken-Hans Svellet-Marius Kristiansen-Magnus Sveen
Trond Aass-Raymond Skaugerud-Anders W. Lunde
Amund Farås-Jo Alund-Thomas Flesvig

Benken:
Roger Eklund
Lars Alund
Henrik Svellet
Når man flyr høyt kan landinga bli hard. Det ble den mot Raufoss 4 fredag kveld. 

Det var mange som hadde meldt forfall til kampen, men vi ble mange nok til at vi til og med hadde et par innbyttere. At fem av de ti utespillerne som startet i utgangspunktet er midtbaneankere er en annen sak, og det ble kompensert med å fylle på med fart i sentrallinja. 

Timene før kamp var preget av usikkerhet rundt lagledelsen og støtteapparatet, og det kunne man se ute på banen. Det er viktig å legge slike ting igjen i garderoben når det er kamp, men det så ikke ut til at vi hadde klart det. 

Når sant skal sies, så var de første 10-15 minuttene ganske bra, og dersom vi hadde evnet å avslutte, så kunne det fort ha stått både 0-1 og 0-2. I stedet ble Raufoss sin keeper skutt god, mens de foran han kontret inn 1-0. 

2-0 kom ikke så veldig lenge etter. Denne gang på et langskudd. 

Når det gjelder vårt eget spill, så var det stort sett ikke all verden, men innimellom glimtet det til. Som da Jo Alund slo et innlegg som Anders W. Lunde stusset videre til Amund Farås på bakre stolpe. I motsetning til lagkameratene klarte han til og med å sette ballen i mål, og vips var det kamp igjen. 

2-1 stod seg til pause, og den ble benyttet til å gjøre noen taktiske grep. Blant annet kom Roger Eklund inn på midtbanen, og gjorde med det comeback i Toten-drakta. 

Den andre omgangen fortsatte omtrent som den første, og Raufoss var for det meste farlige på kontringer. Vi rotet det til på midtbanen og vår egen halvdel ved et par anledninger, og 3-1 og 4-1 kom i mot. 

Utover omgangen la vi om til tre bak, og begynte å slå litt lange baller. I ettertid ser vi at det kanskje kunne vært gjort før, da vi klarte å skape litt. Blant annet da Roger Eklund reduserte til 4-2, som også ble sluttresultatet. 

Med tanke på de store sjansene vi brant både tidlig i kampen og mot slutten, er det ganske utrolig at vi ikke scoret mer enn to ganger, men det var ingen stor kamp på Raufoss for vår del. 

Der vi onsdag klarte å legge press på topplaget, sørget vi fredag for å fjerne det presset igjen. 

Raufoss 4 venter borte

lagt inn 21. aug. 2014, 13:58 av Hans Svellet   [ oppdatert 21. aug. 2014, 14:08 av FK Toten ]


Raufoss 4 - Toten 2
Raufoss storhall, fredag 22. august, kl. 19:30. 

Troppen:
De som står i FK Toten, har fotballsko og et par timer å avse fredag kveld. 
For gode lag kommer ofte kampene tett, så det er kanskje ingen overraskelse at vi allerede fredag kveld har kamp igjen. Denne gang er det Raufoss 4 som venter i bobla. 

Etter onsdagens kamp har humøret vært bra, og håpet om en spennende høst lever i beste velgående. Torsdagen regner vi med har blitt brukt til mye seriøs restitusjonstrening og sunn og god mat, slik at alle er klare til 90 minutter på Raufoss. For 90 minutter blir det nok på de som orker. For de som ikke orker blir det fort 90 allikevel. Er visst mye viktig som skjer på en fredag. 

Som dere kanskje skjønner er det litt utfordringer med folk, og et helt nødvendig gult kort mot Håjendammen gjør ikke ting enklere (nevner ikke navn Dag). Henrik Svellet er også sannsynligvis ute etter å ha fått hard medfart på onsdag. Men 11 mann skal vi nok klare å hoste opp. 

Trond Aass og Marius Kristiansen meldt seg til tjeneste fra A-laget, og bringer mye fart inn i sentrallinja. Bakerst har Pål Skjølås lagt bort kajakkårene for et par timer og børstet støvet av keeperhanskene. 

Etter jevnt bra oppmøte, og ikke minst trøkk på treningene etter sommeren, er det så klart kjedelig at så mange må melde forfall samtidig. 

Når det gjelder motstanderen, så slo vi dem 4-0 i vår. Henrik Svellet (2), Daniel Kolnier og Lars Håkensbakken scoret målene. Undertegnede husker ikke alt, men har ikke glemt at det var en fortjent seier, og at Håkensbakken var mer ving enn back i 2. omgang. Mener også å huske at stort sett alle skulle score, men få lyktes, og ballene føk i hytt og pine i alle retninger utover kampen. Sjekka referatet fra i vår, og det viser seg at hukommelsen stemte: 

".....var det lenge bare Toten, og et sjansesløseri uten like. Alle skulle skyte, lobbe, og ikke minst score, men ingen fikk det til. Spilleren som løp mest i 2. omgang var sannsynligvis Raufoss sin keeper som måtte hente utallige baller nesten på Petter Aas for å sette i gang spillet igjen."

Vi håper å fortsette den gode trenden fra onsdag, men forventer ikke noe walk-over på Raufoss. For alt vi vet vinner Raufoss 3-0 på nettopp det da man visstnok må ha 7-8 spillere for å få starte kampen. 

Oppmøte for spillere er 18:30 slik at vi har tid til å ta opptelling, og 19:30 om du vil se på (kan hende du blir spurt om å spille). 

PS: Minner også om at det er fredag, og en viktig frist (20:00) er passert når kampen er ferdig. 

1-10 of 39