Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Årets første borteseier kom på KK-plassen

lagt inn 1. jul. 2014, 00:41 av Hans Svellet   [ oppdatert 1. jul. 2014, 04:34 av FK Toten ]
Kolbu/KK 2 - FK Toten 2
Seriekamp 5. divisjon
Kolbukammeratene idrettsplass, mandag 30. juni, klokka 19:00.

Laget:
Anders Kristoffersen
Lars Håkensbakken - Hans Svellet - Mats Gjestvang - Christoffer F. Eng
Raymond Skaugerud - Amund Farås
Kjetil Reinsby - Jo Alund - Henrik Svellet
Jesper Ulsrud

Benken:
Magnus Sveen
Ole Andre Bjerke
Anders W. Lunde

Mål: 
0-1 Jesper Ulsrud
0-2 Amund Farås
0-3 Raymond Skaugerud
0-4 selvmål
0-5 Anders Kristoffersen
Etter et skuffende resultat forrige uke var det en kampklar gjeng som møtte opp på KK-plassen mandag kveld. Da vi fikk se gressmatta ble ikke spillelysten noe mindre akkurat. Banen på KK-plassen er et bevis på at det fortsatt er mulig å få til gode gressbaner. 

Tilskuerne stod fortsatt i kø for å komme inn da Toten gikk opp i 0-1 ved Jesper Ulsrud. Fint spill endte med en pasning fra Raymond Skaugerud til den halvdanske dynamitten, og 0-1. 
 
Både 0-2, 0-3 og 0-4 kom før det var spilt 20 minutter, og vi kan vel trygt si vi fikk kampen omtrent der vi ville. De første 20 minuttene var kanskje det beste vi har prestert hele sesongen. Ballen gikk fort, vi vant duellene og spilte hverandre gode. 
 
0-2 var det Amund Farås som stod for. Han fikk ballen fra Kjetil Reinsby omtrent på 16-meteren, og sendte i veien et velplassert skudd, som egentlig ikke var så hardt. Men det var hardt nok.
 
0-3 var det Raymond Skaugerud som satte, etter å først ha vunnet ballen, før han driblet seg gjennom og scoret. Etter å ha forsøkt et par skudd tidligere i sesongen, så satt den endelig for Raymond.
 
Etter å ha hørt Håkensbakken mase om hvem som har flest mål siden han fikk et gratis mot Raufoss tidligere i vår, blir det kanskje slutt på maset med "hvor mange mål har du scora i år?" Stille blir det helt sikkert ikke, men kanskje det blir mas om noe annet.
 
Raymond har også sagt han skal bruke ferien til å stå på "plassen" å skyte, så selv om backen Håkensbakken i perioder opererer som ving, blir det spennende å se hvem som har flest når sesongen er over.
 
0-4 ordnet Kolbu/KK 2 for oss på et veldig godt slått hjørnespark fra Jo Alund. Et par av våre spillere både kunne og burde kanskje fått hodet på det, men det var ikke nødvendig da hjemmelaget rotet ballen i eget mål.
 
Jo Alund hadde også en dødball til som er verdt å nevne, da han fikk godt treff på et frispark fra omtrent 20 meter. Ballen gikk i tverrliggeren og over mål. Sannsynligvis var det de nye hvite skoa som sørget for et par drømmetreff.
 
Etter 0-4 skjedde det som så ofte før har skjedd, og vi sluttet å gjøre ting like enkelt. Det eneste det førte til, var at vi ikke skapte like mye fremover selv. Kolbu ble fortsatt holdt på god avstand.
 
Det ble gjort tre bytter i pausa, og uten at det var det som var grunnen, så fikk plutselig Kolbu mer rom å spille i fremover. Iveren etter å score ble som vanlig veldig stor, og plutselig var backene i offsideposisjon, samtidig som de sentrale på midten var inne i 16-meteren for å score på innlegg. 
 
Utover 2. omgang kom det som annonsert i pausen en del bytter for å sørge for flest mulig friske bein til onsdag. Vi fikk også mye bedre kontroll bakover igjen, og kampen ble punktert da Anders Kristoffersen fikk scoret fra straffemerket. Jesper Ulsrud ble felt, og Anders fikk muligheten fra straffemerket.
 
Om han burde fått den muligheten er en annen diskusjon, da han noen minutter før felte en Kolbu-spiller som bakerste mann. Kolbu fikk straffe, Anders fikk ikke kort, og reddet straffen. Godt keeperspill rett og slett. 
 
Periodevis var det flere pene angrep i den andre omgangen, og det burde absolutt blitt flere mål. Enkelte fikk ikke nok fart i skuddene, mens andre fikk alt for mye fart i skuddene. 

Kolbu klarte allikevel å få en redusering, da de kriget inn et mål etter en korner, men noe mer enn et trøstemål ble det ikke. 

Dermed tok vi endelig vår første borteseier for sesongen. En viktig barriere å bryte før vårsesongens siste kamp, og ikke minst høstsesongen. Vi fryktet det skulle begynne å bli snakk om komplekser osv, men det regner vi med å slippe nå. 
 
Vi observerte også at et par A-lagsspillere satt ivrige på sida og noterte. Vi regner med de lærte hvordan man slår Kolbu/KK borte.  

Enkelte reagerer sikkert på at referatet lot vente litt på seg, men det har sin enkle forklaring. Undertegnede, som alle andre, gikk rett i restitusjonsmodus, da det er kamp igjen allerede i morgen. Kebabpizza, Cola og VM på skjermen ble prioritert etter kamp for å fylle opp igjen lagrene. 
 
Som de toppidrettsutøverne vi er, venter forhåpentligvis ei lett økt på de fleste i dag, slik at beina ikke er stokk stive på onsdag. Heldigvis spilte Toppen mot Håjendammen i går, slik at de stiller omtrent likt. For de som ikke har fått nok krampetøying i ekstraomgangene i VM i det siste, så forventer vi mye av det fra 50 minutter og utover på Toppenplassen i morgen. 
Comments