Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Avdelingsoppsett 5. divisjon 2014

lagt inn 18. mar. 2014, 15:18 av Hans Svellet   [ oppdatert 18. mar. 2014, 15:18 av FK Toten ]
Vi har meldt på lag i årets 5. divisjon, og klubben får dermed et B-lag. Enkelte vil kanskje se på det som et rekruttlag, men hvor mye rekruttering det vil bli er vi noe usikre på. 

Sesongen 2014 spiller vi i avdeling 4 og møter:
Lunner-2
Gran-3
Reinsvoll
Sollvoll/Trevann
Ihle
Kolbu KK - 2
Toppen
Håjendammen

Komplett terminliste finner du her.
Vi regner med å se Håkensbakken i lange klyv fra venstrebakken 
når gresset blir grønt på Skreia Stadion. 

Som du ser er seriestart onsdag 7. mai kl 19:30 på Skreia Stadion, så det er bare å sette av kvelden. Onsdag vil forøvrig bli den vanligste kampdagen, og 10 av 18 serierunder vil bli spilt på en onsdag. 

Hvis man ser på terminlista, er det mange storoppgjør i vente, men vi kan trekke frem Håjendammen hjemme og borte (på Fauchaldplassen), serieåpningen mot Toppen hjemme, returoppgjøret på Toppenplassen, bortekampen mot Kolbu 2 og hjemmekampen i siste serierunde som potensielle høydepunkter. 

Lagets utskremte på terminlistemøtet var også fornøyd med å komme tilbake med siste serierunde på en lørdag i baklomma, slik at sesongen kan avsluttes med stil. 

Generelt er det en serie preget av mange lokale lag, med et par innslag fra Hadeland, så veien blir kort til bortekamp for de hordene som vi forventer at vil følge oss distriktet rundt. 

Comments