Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Bittert poengtap

lagt inn 6. aug. 2014, 15:13 av Hans Svellet   [ oppdatert 6. aug. 2014, 15:21 av FK Toten ]

FK Toten 2 - Reinsvoll IF 1-1
Østre Toten kunstgress, onsdag 6. august, klokka 19:30

Laget:
Lars Østerud
Lars Håkensbakken-Hans Svellet-Daniel Kolnier-Magnus Sveen
Raymond Skaugerud-Jo Alund-Anders W. Lunde-Amund Farås
Henrik Svellet-Torje Sulland

Benken:
Ole Andre Bjerke
Morten Norland
Ola Sandbæk
Dag Alund
Trond Aass


Ballinnehav vinner sjelden kamper alene, vi er klar over det, men det kan si noe om kampbildet. Vi har ingen statistikk over hva det var onsdag kveld, men vårt tips er 80-20. En statistikk vi dog har oversikt over, er antall mål. Ett til hvert lag. 

Man så tidlig at Reinsvoll hadde planer om å ligge lavt og ta de sjansene de fikk på overganger. Vi trillet ball og fikk periodevis til en del. I andre perioder fikk vil til mindre. Når ballen fikk gå, og vi ikke stresset med å slå den avgjørende pasningen var ikke overraskende da vi var best. 

Noen sjanser kom vi til, men uttelling fikk vi ikke. Uttelling fikk derimot Reinsvoll, på det som må ha vært deres første sjanse i kampen. Omtrent ti minutter før pause kom de rundt på kanten etter en overgang, fikk slått inn i feltet og styrte ballen i mål. 


0-1 var også pauseresultatet på Lena. Høstsesongens første kamp måtte nemlig spilles på kunstgresset på Lena, da mye nedbør i dagene før hadde gjort banen på Skreia veldig våt. 

Den andre omgangen fortsatte som i første, bare at vi presset mer og mer utover omgangen. Å si at det periodevis var enveiskjøring er nok ingen overdrivelse, men Reinsvoll hadde stort sett grei kontroll med bussen trygt plassert foran eget mål. Bortelaget hadde det heller ikke travelt med å få i gang spillet, og tok godt vare på de pausene de fikk. 

Noen sjanser kom vi til, og burde strengt tatt utlignet før vi gjorde. Trond Aass hadde et skudd i tverrliggeren fra 20-25 meter. Dag Alund skulle hatt straffe, i tillegg til noen ymse skuddforsøk. Reinsvoll på sin side hadde knapt en sjanse. 

Litt ut i 2. omgang la Terje "van Gaal" Alund om til 3-5-2 i et forsøk på utligning, og utligningen kom heldigvis til slutt. Noen minutter før slutt jobbet Ole Andre Bjerke opp en ball langs dødlinja, før han fikk slått den inn foran mål. Der vant Morten Norland duellen, og headet utligningen i mål. 

Å si at målet kom som en lettelse er en underdrivelse. At det var fortjent er heller ingen overdrivelse. 

Målet ga en vitamininnsprøytning på tampen til en del bein som nok var slitne etter mye hard trening i sommer. Det var ikke snakk om å lene seg tilbake og sikre det ene poenget. Det holdt nesten på å straffe seg, men en god innsats hos oss, kombinert med tunge bein hos Reinsvoll-spilleren på vei mot holdt resultatet på 1-1. 

På overtid burde Ola Sandbæk avgjort kampen, da han fikk et innlegg fint servert inn foran mål. Dessverre gikk headingen over mål fra to meter, i stedet for i mål. 

Dermed ebbet høstens første kamp ut til 1-1, og to tapte poeng. 

Neste uke er det kampfri, så neste kamp nå er Håjendammen hjemme om et par uker. I mellomtiden blir det knallhard trening. 

Comments