Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Bortekamp mot Gran 3

lagt inn 18. jun. 2014, 11:47 av Hans Svellet   [ oppdatert 18. jun. 2014, 11:48 av FK Toten ]
Gran 3 - FK Toten 2
Seriekamp 5. divisjon
Sparebank1-banen, torsdag 19. juni klokka 19:30

Troppen:

Henrik Svellet

Dag Alund

Jo Alund

Raymond Skaugerud

Daniel Kolnier

Kjetil Reinsby

Anders W. Lunde

Hans Svellet

Lars Håkensbakken

Torje Sulland

Magnus Sveen

Morten Norland

Øyvind Pedersen

Alan Tano 

Amund Farås.

VM er i gang, og det har vært mye snakk om mange mål og offensive prestasjoner. Vi derimot, fokuserer mest på de defensive. Til tross for 8-0 seier forrige uke, var det forsvarsspillet som var mest imponerende. Like imponerende har dessverre ikke forsvarsspillet vært på bortebane i år, der det har blitt tre i sekken begge gangene. Når man slipper inn tre blir det vanskelig å vinne fotballkamper, og det har vi heller ikke gjort på bortebane så langt.

 

Når turen går over Lygna torsdag for å besøke Grantre, er målet å sikre sesongens første trepoenger på bortebane. 

 

Tidligere har vi kun kjørt ei treningsøkt i uka, men på grunn av en enorm treningsvilje ble det denne uka satt opp ei ekstra økt på tirsdag. Økta startet med fotballtennis, da vi er en gjeng teknisk begavede spillere, før vi avsluttet med five-a-side. Søndagsøkta gikk mer som normalt, med firkant og spill på litt større flater. Som vanlig rant målene inn utover økta, da viljen til å score ble større enn viljen til å forsvare. Omtrent som i kampene våre.

 

Når det gjelder Gran 3, så har de åpnet sesongen med to seire og tre tap på sine fem første kamper. Solvoll/Trevann og Håjendammen er beseiret, mens Kolbu/KK 2, Toppen og Reinsvoll har blitt for sterke.


De heldige utvalgte finner du til venstre, og som du ser er det et slagkraftig mannskap som reiser til Gran i jakten på tre poeng. 

 

Kveldens «høydepunkt» fra VM er England-Uruguay. Etter å ha sett de to lagene i første kamp, så vet vel de fleste at det ikke blir noe høydepunkt. Vi anbefaler derfor å ta turen til Gran dersom du ønsker å se en skikkelig fotballkamp med høy underholdningsverdi torsdag kveld. Du rekker nesten hele 2. omgang av VM-kampen også om du ønsker det, så da har du mulighet til å roe deg ned igjen litt før natta. Det blir litt som å jogge ned etter ei intensiv treningsøkt vil vi tro. Da vi aldri hverken har prøvd intensive treningsøkter eller nedjogging må vi bare ta det på antagelser.

 

Kampstart er 19:30, mens oppmøte for spillere er 18:30 på Gran. Banen ligger ovenfor den nye videregående skolen.

Comments