Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Det gror godt

lagt inn 28. apr. 2014, 13:57 av Hans Svellet   [ oppdatert 28. apr. 2014, 14:09 av FK Toten ]
Det er ikke bare banen på Skreia som gror godt om dagen. På søndagens trening var oppmøtet så stort at vi til slutt kunne spille med så godt som to fulle lag. Med tanke på at seriestart er om ei drøy uke, er det nok mange som har lyst til å vise seg frem og kjempe om en plass i sesongåpningens første startellever. 

Oppmøtet var så stort at inndelingen av lag ble tidkrevende, men til slutt var de eldste og yngste fordelt på hvert sitt lag, og moroa kunne begynne på årets første økt på gress. 

Flere ymtet om at en del tuer på en tidlig vårbane gjorde ting vanskelig, mens andre var fornøyd med at underlaget endelig kunne brukes som unnskyldning. Når det er sagt, så var det en fin bane med tanke på at det ikke en gang er mai, og vi gleder oss stort til å spille våre hjemmekamper på ei fin gressmatte på Skreia denne sesongen. 

Flere nye fjes var på plass søndag, og forhåpentligvis ser vi de igjen flere ganger utover våren og sommeren. Lars "Daniel Levy" Håkensbakken hadde før treninga fylt opp bagen med overgangsskjemaer, og de skulle få bein å gå på. Etter en vinter med trening ser det nå ut til at han setter inn støtet ei drøy uke før seriestart, og forhåpentligvis kommer overgangene til de som har trent jevnt og trutt i vinter på plass før vi møter Toppen onsdag 7. mai. 

Nå som det nærmer seg seriestart, så er også innspurten av oppkjøringen her, og dermed er det bestemt at vi tar ei økt førstkommende onsdag (30. april) klokka 19:30 på Skreia. Vi trener også søndag 4. mai klokka 18:00, før seriestart er onsdag 7. mai klokka 19:30. 
Comments