Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Endelig hjemmekamp igjen

lagt inn 3. jun. 2014, 04:05 av Hans Svellet   [ oppdatert 4. jun. 2014, 07:12 av FK Toten ]
Finn frem kuleramma. Ikke for å telle mål, men for å holde kontroll på alle lagene til Raufoss, vi skal nemlig møte fjerdelaget deres på onsdag. 
 
Vi føler vi har ganske god oversikt over lokalfotballen, så vi skal prøve å gi en kjapp gjennomgang for de som ikke følger den like nøye. 
 
Førstelaget har vi fått med oss at gjør det bra i 2. divisjon. Andrelaget har slitt litt mer i 3. divisjon har vi sett. Tredje- /samarbeidslaget har ikke gjort det så verst i 4. divisjon, men de slet mot våre beste. Nå skal det sies at de fleste gjør det om dagen. Men der er det dessverre stopp for oss, så fjerdelaget har vi ikke oversikten over. Da vi heller ikke leser tabell, men kun tenker en kamp av gangen, så blir det vanskelig å gi noen god rapport. 
 
Enkelte vil sikkert stille spørsmål ved ressursbruken av speiderkapasitetene våre, da det er fjerdelaget vi møter, men vi har i stedet valgt å få med oss kamper oppover i divisjonene i et forsøk på å lære. Så får vi se på onsdag om det var et klokt valg. Vi er klare til kamp uansett hvem som står på motsatt halvdel. Utenom på Reinsvoll

Som sagt vet vi lite om laget som er så heldige å få komme på besøk til Østre, men vi vet nesten hva vi kan mønstre selv. De som har overbevist Håkensbakken den siste uka, og som vi per nå håper og tror har mulighet til å møte opp er:
 
Anders Kristoffersen, Jo Alund, Raymond Skaugerud, Magnus Sveen, Daniel Kolnier, Anders W. Lunde, Kjetil Reinsby, Amund Farås, Henrik Svellet, Joakim Bjørnerud, Lars Håkensbakken, Øyvind Pedersen og Hans Svellet.
 
Dag Alund hevder han har pådratt seg en skade, men også vi har fått med oss at uteserveringen på Aker Brygge og Bølgen og Moi har åpnet for sommeren. Amund Farås har meldt overgang fra Ihle, som har trukket laget sitt, og er tilbake på hjemmebanen til barndomsklubben.   
 
Siden forrige kamp, som endte med uavgjort mot Håjendammen, tror vi de fleste snart er ferdige med å tøye kramper. Ei lett restitusjonsøkt ble annonsert på onsdag. Det skulle visst "happes" litt. Da vi fort innså at "happing" ikke er i reportoaret til så mange, endte det opp med spill på for stor bane, slik at de som møtte opp der gikk igjen med enda tyngre bein enn de kom med. Søndagens økt sier vi ikke så mye om. Det var søndag, det var varmt og Viken II sesongåpnet kvelden før.

Det blir uansett godt å spille sesongens andre hjemmekamp, etter et par bortekamper på rad. Etter tre serierunder har vi full pott på hjemmebane, og håper å oppretteholde statistikken på "Fort Skreia" også etter onsdagens oppgjør. 
 
Oppmøte for spillere er 18:30, Vazelina spilles over høytaleranlegget fra ca 19, vi regner med kiosken er åpen og kampstart er 19:30.
Comments