Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Grønnfargen begynner å komme på "Plassen"

lagt inn 16. apr. 2014, 11:26 av Hans Svellet   [ oppdatert 16. apr. 2014, 11:26 av FK Toten ]

Om tre uker åpner serien med hjemmekamp mot Toppen, og vi tenkte det var på tide med en inspeksjon av gressmatta på Skreia Stadion. Det husker vi det var mye fokus på i media før Tippeligastart mens det fortsatt var gressbaner der, så vi regner med det er av interesse for våre fans. 

For de som fryktet bilder av ei gul matte med mer dødt gress enn levende, så kan vi med glede si at det ser ut til å spire og gro godt i vårsola. Litt som i spillerstallen vår egentlig. Vi har ikke lyktes å få noen kommentar fra banemester, men etter det vi så ligger alt til rette for ei strålende grønn matte, flatere enn gulvet inne i Totenhallen når den får noen uker til på seg. Om det er en fordel for alle at matta er bra er vel heller noe tvilsomt, da det ikke vil være noe å skylde feilpasningene på. 

Etter en inspeksjon av matta hvor vi så at grønnfargen begynner å vise seg, kan vi ikke vente med å få gress under skruknottene. Ubekreftede rykter skal ha det til at vi om et par uker kan snøre på oss skoa og sette inn de første sklitaklingene og slå de første feilpasningene på "Plassen."  

Det må også nevnes at oppmøtet på søndagens trening var svært gledelig, og det er bare å håpe det fortsetter. Det er som nevnt nå kun tre uker til seriestart mot Toppen på "Plassen," så kampen om de 11 plassene begynner å spisse seg til. Daniel Levy, bedre kjent som Håkensbakken, ser også ut til å ha økt innsatsen på spillermarkedet, da nye fjes har vært innom trening og vi vet overgangspapirer har skiftet hender i det siste. Faksen er vel også klar til de siste intense ukene går vi ut i fra. 

Vi krysser fingrene for gode vekstforhold de kommende ukene. 

Det blir trening i Totenhallen søndag 1. påskedag klokka 19:30. 

God påske!
Comments