Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Håjendammen kommer til Skreia

lagt inn 19. aug. 2014, 15:02 av Hans Svellet   [ oppdatert 19. aug. 2014, 15:02 av FK Toten ]
FK Toten 2 - Håjendammen
Skreia Stadion, onsdag 20. august kl. 19:30

Noen bilder fra oppgjøret i vår:Vips var dagen her. Den dagen vi vet en gjeng fra Lena som ligner på Argentina i draktene har ventet lenge på. I egne øyne ligner de nok på Argentina på mange andre måter også. 

Hadde det fortsatt vært bane i Evjua burde kanskje kampen vært spilt der, da Håjendammen har fått det for seg at de skal møte Totenvika. Om det er Viken Ballklubb de tenker på vet vi ikke, men for å oppklare det med det samme så eksisterer ikke Viken Ballklubb lenger. De hadde røde drakter de også, men klubben er altså nedlagt. 

Kveldens bortelag er også ute å proklamerer at det vil være en sensasjon på høyde med den i Marseille i 98 om vi skulle vinne. Greit for oss, men vi husker godt hvordan de så vidt fikk ranet med seg ett poeng i vår takket være god hjelp av dommeren. Og det mot et lag bestående av spillere som nesten ikke har rørt en ball de siste 3-5+ årene. Med tanke på at spillerne til Håjendammen stort sett har spilt fotball de siste 35+ årene skjønner vi at skuffelsen var stor. 

Kanskje er det med bakgrunn i dette resultatet at vi i løpet av sommeren har møtt flere spillere fra kveldens motstander som har kommet med uttalelser ala "je burde spelt i Toten je vettu." 

Ellers har sommeren bydd på en åpenbaring i norsk fotball. Der FK Toten sitt største produkt for øyeblikket spiller i Molde, lurer vi på om 15-åringen som er tatt ut på landslaget nå har vært innom talentfabrikken Håjendammen? Det ville ikke forundret oss. 

Spenningen rundt hva slags lag vi stiller har vi skjønt er stor, og den skal fortsatt få være det, men noen avsløringer kan vi komme med. For det første har Terje Alund sett veldig bra ut på de øktene han har vært med på i sommer. Videre har vi valgt å vente til det siste med å ta ut den endelige troppen, da vi må se om vi trenger en kjapp mann for å holde følge med Kromma. 

Det ble et bittert poengtap mot Reinsvoll for et par uker siden, og siden den gang må det sies at det som har skjedd på trening har vært veldig positivt. Oppmøtet er bra, og trøkket er der det skal være, så vi føler vi er godt rustet før høstsesongens største utfordring. Om det holder gjenstår å se. 

Vi ønsker vertfall Håjendammen velkommen til Skreia Stadion, og kan sikkert ta de med på en rundtur i Totenvika etter kampen om de ønsker det. 

De som skal spille møter 18:30, mens kampstart er 19:30. Vi vil oppfordre publikum til å møte opp i god tid, og ikke minst benytte inngangene både ved Skramstad og Kims, da det forventes stor pågang. Vi håper mange tar turen. Mer lokalt enn dette blir det ikke. 

Ønsker du å lese Håjendammens forhåndsomtale av kampen ligger den i sin helhet her
Comments