Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Håjendammen venter borte tirsdag

lagt inn 26. mai 2014, 14:45 av Hans Svellet   [ oppdatert 27. mai 2014, 04:38 av FK Toten ]
Strengt tatt så er det ikke mange kampene i 5. divisjon som ikke er lokaloppgjør, men tirsdagens kamp mot Håjendammen går vertfall i kategorien lokaloppgjør. 
 
Håjendammen har åpnet med to seire, tre hvis vi tar med kampen mot Ihle som har blitt strøket etter at de trakk laget sitt, mens vi har en seier og ett tap. 
 
Vi har ikke fått studert tirsdagens motstander så nøye som vi skulle ønske, og mistenker at de har bedre oversikt over oss, da de ved noen anledninger innom å tittet litt når vi trente samtidig i Totenhallene i vinter. Om det var misunnelse over at vi fikk A-hallen eller for å se på fotball vet vi ikke, men det de så virker ikke å ha skremt dem nevneverdig. Ut i fra det de skriver på hjemmesiden ser det vertfall ikke slik ut. 
 
"...på tirsdag er det Toten 2 som venter på Lenaplassen, det bør ikke by på alt for store utfordringer da de stort sett består av avdanka fotballspillere!" 
 
Vi setter pris på at de velger å omtale oss som fotballspillere, og ser frem til å møte talentfabrikken Håjendammen med sitt unge og fremadstormende mannskap. Forhåpentligvis kan vi også lære litt underveis. 
 
- Det er fint å komme til kamp som underdog og ikke ha noe press på seg, sier Jo Alund før tirsdagens kamp på Lena. 
 
Det blir også spennende å teste løpskapasiteten på det vi mener å huske er kommunens største gressmatte, uten at vi har vært ute med målebånd. Bør bli mye bakrom å løpe i, og store rom å dekke for to løpssterke midtbaner, så får vi se hvem som kan utnytte det best. 

De utvalgte som møter opp klokka 18:00 på Lena Stadion tirsdag er:
Anders Kristoffersen, Hans Svellet, Magnus Sveen, Daniel Kolnier, Henrik Svellet, Dag Alund, Jo Alund, Lars Alund, Morten Norland, Kjetil Reinsby, Raymond Skaugerud, Lars Håkensbakken, Torje Sulland og Anders Wevling Lunde. 
 
For de som vil se på er avspark 19:00. 
Comments