Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Høstsesongens første kamp spilles på Lena

lagt inn 5. aug. 2014, 14:19 av Hans Svellet   [ oppdatert 5. aug. 2014, 14:51 av FK Toten ]
FK Toten 2 - Reinsvoll IF
Lena kunstgress, onsdag 6. august klokka 19:30. 

Troppen:
Lars Østerud
Magnus Sveen
Jo Alund
Raymond Skaugerud
Dag Alund
Kjetil Reinsby
Anders W. Lunde
Henrik Svellet
Torje Sulland
Ole Andre Bjerke
Ola Sandbæk
Lars Håkensbakken
Hans Svellet
Amund Farås
Daniel Kolnier


Vips var sommeren over. Som alltid gikk den fort, men å si at den regnet bort vil være feil. Regne bort er derimot noe høstsesongens første kamp på Skreia Stadion gjør, men det løser vi med å spille på Lena. Motstander er for øvrig Reinsvoll.

Sommeren har som nevnt vært flott, og vi har holdt det gående hele veien. Det har vært noe varierende oppmøte, men stort sett greit nok, og de siste øktene har vært bra både med tanke på oppmøte og trøkk. Litt temperatur skal det være. 

Som nevnt har oppmøtet på trening vært noe variert, men flere har vært på treningsleir verden rundt. Rhodos (høydeopphold for både A- og B-laget), Danmark, Evjua, Sverige, Beitostølen, Sandefjord, Sarpsborg og Maldivene for å nevne noen steder. Vi regner med det var intensive treningsøkter underveis, og at formen er på topp. 

Onsdagens motstander Reinsvoll har allerede rukket en kamp etter ferien, da de møtte Håjendammen på mandag. Den kampen endte med 2-6 seier til Håjendammen. Selv om det ble tap på mandag, hadde Reinsvoll en god vårsesong, der de fikk med seg 15 poeng på 9 kamper. 

Tre av de poengene tok de mot oss, i en kamp vi vel helst vil glemme. Det vi husker er at 2. omgang bestod av mye ineffektiv spilletid, og noen brente sjanser vi gjerne skulle satt. Blant annet en straffe. Vil du vite mer er referatet her. Revansjelysten er vertfall stor, og vi håper å starte høstsesongen godt. 

De som skal sparke i gang høstsesongen finner du til venstre, og det blir spennende å se hvor vi ligger etter en drøy måneds spillefri. På treninga på søndag så det ut til at noen (Jo og Hans, ja du leste riktig) har prikket inn skuddfoten vertfall. 

Dessverre må høstsesongens første kamp flyttes til kunstgresset på Lena. Banemesteren har sendt ut flomvarsel for Skreia Stadion. Denne gangen er det heller ikke noen som har vært i elva og fylt regnmåleren til tidligere banemester Egil Andresen, som stengte banen som egentlig var knusktørr. 

Ved inspeksjon tirsdag måtte banesjef Terje Alund bruke redningsvest for sikkerhets skyld, og hadde følgende å melde:

"Banen ble vannet for fullt før helga, fra søndag til tirsdag morgen kom det 60 mm nedbør. Hvis vi spiller der i morra blir det potetåker resten av høsten!"

Selv om banen på Skreia ser helt fantastisk ut, vil den ikke se like bra ut etter 2x45 med fotball, og dermed er det fornuftig og la den hvile slik at den holder ut høsten. 

Kampen starter 19:30, og spilles altså på kunstgresset på Lena. Sist vi spilte der vant vi, så vi håper på reprise. 
ą
FK Toten,
6. aug. 2014, 14:22
ą
FK Toten,
6. aug. 2014, 14:22
ą
FK Toten,
6. aug. 2014, 14:22
ą
FK Toten,
6. aug. 2014, 14:23
Comments