Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Ingen kamp mot Ihle

lagt inn 19. mai 2014, 14:21 av Hans Svellet   [ oppdatert 20. mai 2014, 13:37 av FK Toten ]
Onsdag 21. mai skulle vi egentlig tatt i mot Ihle til kamp hjemme på Skreia, men den kampen blir dessverre avlyst, da Ihle har trukket laget sitt. 

I stedet for kamp kjører vi ei treningsøkt, og inviterer alle som vil se god fotball med briljante tekniske detaljer og høyt tempo til å ta en titt på treningen vår i stedet. Treningen skal begynne 19:30, så da regner vi med at oppvarmingen er ferdig, mål er flyttet og lag inndelt i åttetida. 
 
Det er en del som har litt vondt både her og der om dagen, så avlysningen kan på mange måter beskrives som en sårt etterlengtet pause i et knalltøft og tett kampprogramm. Vonde knær, strekker og betennelser er de vanligste skadene, og fysio Pedersen har sin fulle hyre mellom og etter slagene på trening.
 
- Jeg er egentlig litt glad det ikke blir kamp på grunn av skade. Jobber mot klokka for å rekke kampen neste uke, sier Dag Alund, som er en av våre skadde spillere i en kommentar. 
 
Han holder seg i Oslo og jobber med formen der frem mot neste kamp. Hvis noen kan være vennlige å sette seg langs Akerselva i Nydalen i 6-tida onsdag kveld så setter vi pris på det. Ta gjerne med båre. Selv hevder han det vil bli vanskelig å se han ved hans to passeringer på grunn av farten. Vi tror derimot det blir vanskelig å ikke se han. 
 
Om det er underlag, treningsprogram eller eventuelt andre årsaker til skadesituasjonen i laget skal vi ikke spekulere i på nåværende tidspunkt. Det vi kan love er at det blir nedsatt et utvalg som vil analysere alt i minste detalj for å få klarhet i dette, da vi trenger alle mann.
 
Enn så lenge er det bare å håpe at det meste leges fort, slik at mannskapet er klare til neste kamp som er borte mot Håjendammen tirsdag 27. mai på Lena Stadion. I den opprinnelige terminlista var kampen lagt til Fauchaldplassen på Kapp, men kampen går altså på Lena. Avspark der er 19:00. 

Comments