Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Kjedelig tap på Reinsvoll

lagt inn 14. mai 2014, 13:15 av Hans Svellet   [ oppdatert 5. aug. 2014, 09:24 av FK Toten ]

Laget:
Anders Kristoffersen
Christoffer F. Eng - Hans Svellet - Marius Larsen - Lars Håkensbakken
Magnus Sveen - Jo Alund - Anders Wevling Lunde - Kjetil Reinsby
Raymond Skaugerud
Dag Alund

Innbyttere:
Simen Kristoffersen
Martin Aass
Morten Norland
Trond Aass

Onsdag kveld spilte 2. laget sin andre kamp for sesongen, og Reinsvoll var motstander på bortebane. Dessverre endte kampen med 3-1 tap. Egentlig har vi ikke lyst til å si mer, men vi får prøve litt.

I dagene før kamp måtte det intens aktivitet til for å få en tropp med noen innbyttere på plass. Simen Kristoffersen, Martin Aass, Raymond Skaugerud og Magnus Sveen var alle nye i forhold til sist, og vi stilte til slutt 15 mann inkludert noen forsterkninger fra A-laget.

Publikum som møtte opp på Reinsvoll onsdag kveld kan være glad det ikke er effektiv spilletid i fotball. Da hadde det både blitt mørkt og lyst igjen før kampen var over. Men underholdningsverdien, den var der.
 
I den første omgangen var det et Toten-lag som prøvde å spille litt ball, men den gikk ikke fort nok, gikk mye på tvers og da den gikk fremover ble det mye langt. Når de lange da i tillegg hadde litt ymse adresser, fikk stopperne til Reinsvoll kose seg med å klarere unna. 

Reinsvoll på sin side hadde noen kvikke spillere fremover på banen, gjorde ting enklere, og kom stort sett til sine sjanser etter overganger og dødballer. Mål fikk de også på en korner. Markeringa glapp i egen 16-meter, der vi ofte ble litt for veike, og 1-0 i mot kom noen minutter før pause. 

Den andre omgangen åpnet litt bedre for Toten sin del, mens Reinsvoll fortsatte i samme spor som i første omgang, og var også det laget som kom til flest sjanser. Fortsatt var de farligst på dødball, og også 2-0 kom etter en korner. 

Utover omgangen ble det veldig mye annet enn fotball på gressmatta på Reinsvoll. Hver avblåsning ble diskutert som i El Classico, og det virket som ballen var mer ute av spill enn i spill i løpet av de siste 45. Frustrasjonen kom også hos begge lag, og det var noen oransje kort som endte som gule begge veier. 

Nå gir nok referatet et litt mer negativt inntrykk enn det som var realiteten, og det skjedde heldigvis noe konstruktivt også. Som for eksempel da brødrene Alund kombinerte flott, og Dag satte reduseringen bak Reinsvoll sin keeper. Vi fikk se litt av samspillet vi så konturer av allerede i vinterens treningskamp. 

Målet ga bortelaget blod på tann, og kom i den beste Totenperioden i kampen. Ballen gikk litt fortere, og vi kom til litt flere sjanser. Presset resulterte også i et straffespark, som det ikke var så mye å diskutere, men som ble diskutert, klådd og kranglet om. Om det var den lange ventetida som satte Jo Alund ut av spill vites ikke, men vi fikk se en reprise av straffa mot Solvoll/Trevatn, og dermed ble det ikke mål. Årets tredje straffe, og årets tredje bom er ikke en statistikk vi kan være spesielt fornøyd med. 

Til tross for dette fortsatte vi å jage utligningen, og var svært nærme, men Kjetil Reinsby fikk ikke skikkelig dreis på headinga etter et innlegg, og Reinsvoll fikk kontroll på ballen. 

Sett i ettertid, var det her kampen ble tapt. Reinsvoll fikk også 3-1 mellom diskusjonene på tampen av kampen, da de fikk straffe, og var sikre fra krittmerket. Reinsvoll hadde også hatt et par gode sjanser på dødball i den andre omgangen, så det kunne fort kommet flere andre veien også. 

Alt i alt en litt skuffende kamp. Vi fikk ikke til så mye av vårt eget spill, og Reinsvoll var best i begge 16-meterne. Det ble som nevnt også mye annet enn fotball, noe som alltid er til fordel for laget som leder. 

Dermed står vi med en seier og ett tap etter to serierunder. Nå blir det ei uke kampfri, da Ihle har trukket laget sitt, og neste kamp er borte mot Håjendammen på Lena Stadion. Et par bra treningsuker nå, så er vi klare til tøffe tak på Lena tirsdag 27. mai klokka 19:00. 

Comments