Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Kolbu/KK 2 venter borte mandag kveld

lagt inn 29. jun. 2014, 15:00 av Hans Svellet   [ oppdatert 29. jun. 2014, 15:00 av FK Toten ]
Kolbu/KK 2 - FK Toten 2
Seriekamp 5. divisjon
Kolbukammeratene idrettsplass, mandag 30. juni, klokka 19:00.

Troppen:
Magnus Sveen
Kjetil Reinsby
Hans Svellet
Anders Kristoffersen
Henrik Svellet
Christoffer F. Eng
Jo Alund
Ole Andre Bjerke
Ola Sandbæk
Amund Farås
Jesper Ulsrud
Anders W. Lunde
Raymond Skaugerud
Lars Håkensbakken


Det nærmer seg VM-pause i 5. divisjon. I motsetning til toppfotballen tar vi pause når det begynner å dra seg til å bli spennende i VM. Vi trenger ikke fri for å se kjedelige oppgjør mellom England og Italia, vi tar heller fri for å få med oss Costa Rica og Colombia i sluttspillet. 

Men før vi tar ferie, skal vi legge ned en real innsats i 4x45 minutter i løpet av tre dager. Etter det er nok sjansen stor for at vi trenger en ferie også. Vi skal ikke klage på tøft program, men såpass ærlige må vi være, at toppidrettsutøvere er vi ikke. Enkelte liker nok å tro noe annet noen ganger, men realitetene er nok ikke det dessverre. De første 2x45 spilles på KK-plassen mandag kveld klokka 19:00 mot Kolbu/KK sine nest beste. 

Etter at A-laget gikk på et surt tap mot Kolbu/KK sitt A-lag rett før helga, blir det altså vår oppgave å begynne jobben med å gjenvinne klubbens ære her mandag kveld. Skal det skje, må vi klare noe vi ikke har gjort enda - vinne en bortekamp. Men vi har trua. 

Gjengen som skal prøve det finner du til venstre. Etter forrige ukes uavgjorte kamp mot Solvoll/Trevann har vi fått til et par treningsøkter. Vi kan ikke akkurat si vi var fornøyd med uavgjort forrige uke, så det blir spennende å se om noen har imponert på trening, og spilt seg inn i 11-eren. 

Kolbu/KK 2 har som oss vært best på hjemmebane, og står som oss med 11 poeng på sju kamper. Noe særlig mer vet vi egentlig ikke om Kolbu/KK 2, men regner med at de spiller som Kolbu pleier. Dermed tror vi de som håper å se sambafotball ikke trenger å ta turen til KK-plassen mandag kveld. 


Comments