Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Kolbu/KK kommer på besøk i siste serierunde

lagt inn 19. sep. 2014, 12:48 av Hans Svellet   [ oppdatert 19. sep. 2014, 14:02 av FK Toten ]
FK Toten 2 - Kolbu/KK 2
Skreia idrettsplass, lørdag 21. september, klokka 13:00

Troppen:
Anders Kristoffersen
Dag Alund
Hans Svellet
Henrik Svellet
Lars Håkensbakken
Anders W. Lunde
Amund Farås
Raymond Skaugerud
Ola Sandbæk
Morten Norland
Ole Andre Bjerke
Øyvind Pedersen
Andreas Laeskogen

Lørdag formiddag. Det perfekte tidspunkt for fotball. Når det er duket for nabooppgjør i tillegg, er det ingen grunn til å ikke ta turen til Skreia stadion klokka 13 på lørdag og få med seg siste seriekamp for 5. divisjon. 

Etter to seire forrige uke, håper vi å avslutte med stil og sikre en respektabel tabellplassering i comebacksesongen til Toten 2. Det ble mange fine mål og god stemning på Solvoll, så derfor bestemte vi oss for å ikke trene mellom kampene, slik at vi ikke risikerte å ødelegge formen. Vi har hørt om mange toppidrettsutøvere som hviler seg i form, så vi satser på det samme. 

I vårsesongens oppgjør mot samme lag leverte vi sesongens beste 1. omgang, og vant til slutt 0-5. Men så er det altså her snakk om et oppgjør mellom to 2. lag, så det er ingen som vet hva noen av lagene stiller lørdag formiddag. Ikke en gang vi spillerne selv sannsynligvis. At begge klubbers 1. lag spilte fredag kveld gjør ikke saken enklere. 

Det vi vet, er at Jo Alund er ute med skade etter kampen mot Solvoll/Trevatn. Han påstår selv at han prøvde en joggetur torsdag kveld, og resultatet var visstnok nedslående. Om han faktisk jogget har vi ingen beviser for, men det vi med sikkerhet vet er at Alund-brødrene har fått NHL15 og demoen til FIFA15 på Playstation. 

Når det gjelder motstanderlaget har vi ikke mange rapporter, men ryktene sier at Kolbus svar på Hulk, Jon Magnus Helganger, tar med seg skoa og møter opp. Advarselen til forsvarsfireren er herved sendt ut, da det er en svært effektiv og hurtig spiss. 

Dette er sesongens siste mulighet til å se seniorfotball på Skreia, og vi håper noen tar turen nedom før Premier League begynner. Da får du muligheten til å se at forskjellen på PL og 5. div ikke er så stor som du trodde. Den er mye større. De har ratt en vaffel i kiosken også. Ålreit vær er det spådd også. 

Kampstart er altså 13:00. Oppmøte 12:00 for de som skal spille. Vel møtt. 
Comments