Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Komfortabel seier mot Gran 3

lagt inn 11. sep. 2014, 13:24 av Hans Svellet   [ oppdatert 11. sep. 2014, 13:27 av FK Toten ]
FK Toten 2 - Gran 3
Skreia idrettsplass, torsdag 11. september, kl. 18:30

Laget:
Lars Østerud
Morten Norland-Hans Svellet-Roger Eklund-Lars Håkensbakken
Amund Farås-Raymond Skaugerud-Kjetil Reinsby
Henrik Svellet-Dag Alund-Jo Alund

Innbyttere:
Anders W. Lunde
Andreas Laeskogen
Øyvind Pedersen
Ole Andre Bjerke
Det ble til slutt en komfortabel seier mot Gran 3 torsdag kveld på Skreia. 5-2 var resultatet da dommeren blåste i fløyta for siste gang. 

Etter bare noen minutter burde det stått 1-0 da Henrik Svellet la inn til Amund Farås som kom på et løp fra midtbanen. Dessverre gikk headingen fra to meter over mål. 

Noen minutter senere kom Henrik Svellet nok en gang rundt på kanten, men denne gangen  la han ikke inn, men dro til selv. Keeperen var på skuddet, men det var for hardt og gikk dermed i mål. 

Utover omgangen spilte vi bedre og bedre, og Gran klarte ikke å skape noe særlig. Formasjonen satt bedre enn på lenge, etter at vi gikk bort fra prosjektet med to ankere.

Målene skulle etter hvert også renne inn. Dag Alund og Henrik Svellet scoret to ganger til hver før pause. Først la Dag på til 2-0 etter et flott gjennomspill fra Amund Farås og en avslutning i lengste hjørne. 

3-0 stod Henrik for, etter bra spill langs venstresiden, og et godt innlegg fra Jo Alund. Dagens peneste scoring. 4-0 ble nok en gang assistert av Jo Alund, da Dag satte vårt fjerde på volley. 

Omgangens siste mål for vår del prøvde Lars Håkensbakken å få, men sikre kilder sier at ballen for lengst var i mål før han hadde beinet på den. Den siste som var borti ballen før den krysset streken var Henrik Svellet på en stuss fra Dag Alund etter korner fra Raymond Skaugerud. 

De første 35 minuttene torsdag var noe av det beste vi har prestert på lang tid. Rett før pause skulle Gran 3 få en redusering, da Lars Østerud var litt uheldig med en vending og mistet ballen til en Gran-spiller. Hans Svellet prøvde å forhindre mål, men uten hender er det vanskelig å stå i mål. 

Når Lars Østerud dro på seg en strekk i samme situasjon, så fikk Hans mulighet til å redde skudd med henda, da han måtte ta over keeperhanskene resten av kampen. 

Den andre omgangen er ikke så mye å skrive hjem om offensivt, noe som nok kan skyldes mange bytter etter hvert. Noen sjanser kom vi til, og Ole Andre Bjerke var nære å sette vårt sjette for kvelden, men skuddet gikk like utenfor. Defensivt hadde vi god kontroll, og Andreas Laeskogen og Roger Eklund ryddet opp i stor stil. 

Da stopperparet ikke hang helt med, var vikarierende keeper Svellet stort sett patent, og dro opp et par gode redninger da Gran sine spillere var alene gjennom. Verre ble det på et skudd fra hjørnet av 16-meteren som snek seg inn i korthjørnet. 

Det var veldig godt å vinne igjen, og med seieren opprettholder vi den gode hjemmestatistikken. Vi har med det også heng på pallplass i avdelingen. 

Neste kamp er søndag formiddag da Solvoll/Trevann venter borte. 
Comments