Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Komfortabel seier mot Raufoss 4

lagt inn 4. jun. 2014, 14:35 av Hans Svellet   [ oppdatert 4. jun. 2014, 14:35 av FK Toten ]
Laget:
Lars Østerud
Magnus Sveen - Daniel Kolnier - Hans Svellet - Lars Håkensbakken
Jo Alund - Raymond Skaugerud - Anders W. Lunde
Kjetil Reinsby - Henrik Svellet - Joakim Bjørnerud

Innbyttere:
Anders Kristoffersen
Ola Sandbæk
Petter Haugen

Mål:
1-0: Henrik Svellet
2-0: Daniel Kolnier
3-0: Henrik Svellet
4-0: Lars Håkensbakken

Kort:
Hans Svellet (gult)
Magnus Sveen (gult)


Onsdag kveld var det Raufoss 4 sin tur til å besøke Skreia idrettsplass, i en kamp som til slutt endte med en komfortabel seier til hjemmelaget FK Toten 2. 

De første minuttene ble det mye langt fra hjemmelaget, men etter hvert ble ballen tatt ned og spilt litt mer langs bakken. 1-0 kom også etter fint spill langs venstresida, da Joakim Bjørnerud spilte gjennom Henrik Svellet som alene med keeper scoret sikkert. 

Hjemmelaget var det beste laget, men bortelaget var ikke helt ufarlige. På grunn av en våt bane fikk ballen både fart og litt uvant sprett, og det var et par langskudd som utfordret Østerud i målet litt, men mål ble det ikke. 

Noen minutter før pause doblet Toten ledelsen da Daniel Kolnier fikk ballen fra Jo Alund, og på direkten scoret fra 16-17 meter. Bortelagets målvakt var så fornøyd med egen prestasjon at han kastet hanskene. 

I pausen fikk hjemmelagets keeper seg en vaffel, og var med det godt forberedt til den andre omgangen. Om denne dietten er vanlig på A-laget vet vi ikke, men med tanke på hvor få mål de slipper inn om dagen velger vi å anbefale den. Vi holdt jo nullen i dag vi også. 

Innledningsvis i den andre omgangen fikk Østerud god tid til å fordøye pausemåltidet. I den andre enden gikk det ikke mer enn ti minutter av den andre omgangen før Henrik Svellet snappet opp et utspill fra Raufoss sin keeper og satte 3-0. 

Etter to mål tok apparatet på sidelinja naturlig nok grep, og byttet av spilleren som luktet på hat-trick. 

Etter dette var det lenge bare Toten, og et sjansesløseri uten like. Alle skulle skyte, lobbe, og ikke minst score, men ingen fikk det til. Spilleren som løp mest i 2. omgang var sannsynligvis Raufoss sin keeper som måtte hente utallige baller nesten på Petter Aas for å sette i gang spillet igjen. 

Da Toten sine spillere ble mer opptatt av å skulle dra av en mann ekstra, slå den avgjørende pasningen og alle skulle score, fikk Raufoss mer rom fremover. På 3-0 er det jo helt naturlig at laget som leder skal gi motstanderen nok rom til å komme inn i kampen igjen. 

I et forsøk på å utnytte dette rommet kom Raufoss langs høyresida i stor fart. Hans Svellet løp så fort han klarte, skled inn, og tok en Raufoss-spiller alt for seint og fikk årets mest fortjente gule kort på Skreia. 

Magnus Sveen lot seg inspirere, og fikk noen minutter senere et nesten like fortjent gult kort på motsatt side. For øvrig hadde Sveen en god kamp på høyrebacken, etter at Håkensbakken kjørte posisjoneringskurs i helga. Læremesteren på sin side minnet mer om spiss enn back i den 2. omgangen. 

Raufoss var nære en redusering omtrent midtveis i omgangen, men Lars Østerud reddet ballen på streken et par ganger, og et par utespillere gjorde det samme. Ufarlig. 

Etter dette tok hjemmelaget over igjen, og på overtid fikk mannen som egentlig spilte back, men for det meste hadde snakket med tilskuerne langs sidelinja og opptrådt som spiss i 2. omgang servert et mål. Anders Kristoffersen ga ballen til Håkensbakken som satte 4-0. 

Vi regner med Fland starter neste kamp, og vi skal gå til innkjøp av ørepropper til neste trening. 

Toten tok dermed sin andre hjemmeseier for sesongen, og har fortsatt til gode å slippe inn mål på "Fort Skreia" denne sesongen. 

Alt i alt en godt gjennomført kamp, der det til slutt ble en komfortabel og fortjent seier. 
Comments