Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Lunner 2 venter på onsdag

lagt inn 2. sep. 2014, 14:57 av Hans Svellet   [ oppdatert 2. sep. 2014, 23:45 av FK Toten ]
Lunner FK 2 - FK Toten 2
Frøystad kunstgress, onsdag 3. september, kl. 19:30

Troppen:
Anders Kristoffersen
Magnus Sveen
Hans Svellet
Kjetil Reinsby
Lars Håkensbakken
Dag Alund
Jo Alund
Anders W. Lunde
Raymond Skaugerud
Torje Sulland
Amund Farås
Øyvind Pedersen
Ola Sandbæk
Trond Aass
Marius Kristiansen
Onsdag kveld kommer endelig muligheten til å revansjere tapet mot Raufoss 4. Det er ikke så mange av oss som kan huske å ha tapt mot et 4. lag før, men nå har vi opplevd det også. Selv om det var mye uro rundt laget i timene før kamp, kan vi ikke gi det skylden alene for tapet. 

Med tanke på prestasjonen der skulle man tro aktiviteten på deadline day var stor, men til tross for masse rykter i diverse lokalaviser, kom ingen spillere inn. Sannsynligvis var det fordi noen ikke fant stikkontakten til faxen på Lena. Heldigvis forsvant heller ingen ut. Hadde det riktige budet kommet, er det vanskelig å si at alle hadde blitt, men i og med at faxen ikke fungerte, mottok ikke klubben noen bud.  

Når det er sagt ble en av spillerne våre observert på Toresen sport mandag ettermiddag, der han spurte etter grønne fotballstrømper og hvit shorts. Om det var fordi han forventet en overgang eller fordi han forberedte seg til Umbro Cup på Raufoss før jul vet vi ikke, så vi velger å ikke nevne navn. 

Det er også noen spørsmålstegn før onsdagens oppgjør. Dag Alund er både et usikkert og sikkert kort. Usikkert pga trøbbel med beina, men om beina funker er det gule kortet sikkert.

I vårens oppgjør mot Lunner forventet vi tøff kamp, da laget toppet tabellen før de kom til Skreia. Etter 20 minutter stod det 3-0, og de fleste av oss skjønte vel egentlig ikke helt hva som skjedde. Da det stod 6-0 til pause var vel de fleste lettere sjokkert, men sjokket la seg og det kom to til i 2. omgang. Dermed endte det 8-0. 

Til tross for en komfortabel seier i vår, er det umulig å vite hva slags mannskap et 2. lag mønstrer. På seg selv kjenner man andre er det noe som heter. Derfor forventer vi ingen enkel kamp på Lunner onsdag kveld, men håper å levere bedre enn på Raufoss. 


Comments