Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Nest siste hjemmekamp spilles mot Gran 3

lagt inn 11. sep. 2014, 00:58 av Hans Svellet   [ oppdatert 11. sep. 2014, 06:39 av FK Toten ]
FK Toten 2 - Gran 3
Skreia Idrettsplass, torsdag 11. september, kl. 18:30

Troppen:
Lars Østerud
Dag Alund
Jo Alund
Hans Svellet
Henrik Svellet
Lars Håkensbakken
Raymond Skaugerud
Anders W. Lunde
Kjetil Reinsby
Amund Farås
Morten Norland
Øyvind Pedersen
Andreas Laeskogen
Ole Andrè Bjerke
Roger Eklund
Oppmøte 17:30. 
Har du hodelykt? I så fall, ta den med til Skreia stadion torsdag kveld. Med kampstart 18:30 kan det bli noe skumt de siste minuttene av kampen mot Gran 3. Når det er sagt, så har vi de siste ukene trent ganske seint, så nattsynet skal være godt innstilt. 

Om nattsyn er nok til å snu den negative trenden vi har sett på banen de siste ukene er ikke godt å si, men vi må prøve noe. Vi er vertfall bedre enn landslaget resultatmessig de siste månedene. Om vi er det kvalitetsmessig får andre vurdere, men vi ser ikke bort i fra det. 

Dessuten har vi etter noen mislykkede forsøk endelig innsett at to ankere på midten ikke er noe for oss. Vi kan garantere at vi ikke vil starte med to ankere torsdag kveld. Hvordan laget ser ut ellers velger vi å ikke si noe mer om av to grunner. For det første vil vi ikke avsløre noe, men mest av alt er det fordi vi i skrivende stund ikke vet det. 

Kampen mot Gran 3 i vår endte med 4-1 tap på kunstgresset på Gran. Målet vårt var av det pene slaget, mens deres fire var fordelt på ett frispark, en kontring og to mål der vi var mer tilskuere enn fotballspillere. 

Det er mange spillere som påstår at de ikke ser så mye på, eller konsentrerer seg om tabellen underveis i sesongen. Alle som spiller fotball vet at det er løgn. Før kveldens kamp ligger Gran 3 på plassen foran oss, med tre poeng mer. Med seier vil vi gå forbi, på grunn av en mye bedre målforskjell. 

Selv om det ikke har gått så bra de siste par kampene, så har vi fortsatt til gode å tape hjemme denne sesongen. Det ville vært moro å kunne si det samme etter sesongens to siste hjemmekamper. Med en målforskjell på 21-4 på de seks hjemmekampene i tillegg, blir det godt å komme hjem til Skreia og gressbane nå.

Vi gleder oss, og håper det dukker opp noen langs sidelinja til sesongens nest siste hjemmekamp. 

Kampstart er 18:30. 
Comments