Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2014‎ > ‎Nyheter B-Laget‎ > ‎

Nok et bortetap

lagt inn 19. jun. 2014, 15:25 av Hans Svellet   [ oppdatert 20. jun. 2014, 06:43 av FK Toten ]
Gran 3 - FK Toten 2
Seriekamp 5. divisjon
Sparebank1-banen, torsdag 19. juni klokka 19:30

Laget: 

Alan Tano 

Lars Håkensbakken-Hans Svellet-Anders W. Lunde-Magnus Sveen

Lars Alund-Raymond Skaugerud-Jo Alund

Morten Norland-Torje Sulland-Henrik Svellet


Benken: 

Øyvind Pedersen

Amund Farås

Martin Aass


Mål: 

Torje Sulland


Kort:

Lars Alund (gult)

Henrik Svellet (gult)

"Borte bra, hjemme best" er det noe som heter. Vi er enige i at hjemme er best, men så langt i år har det ikke vært så mye bra på bortebane. 

Vi reiste til Gran, slapp inn fire og scoret ett. Det mest positive vi tar med oss var gratisserveringa etter kampen i kiosken.

Riktig så ille var det kanskje ikke, men det føles litt sånn når man taper 4-1.

Det åpnet ikke så aller verst, og vi kom til noen ålreite sjanser, men det var hjemmelaget som tok ledelsen 1-0. Målet kom på et frispark der vår keeper Alan Tano ikke så utgangen på skuddet.

Utover omgangen hadde vi kontroll på banespillet, var tålmodige, og spilte oss til noen sjanser. Spesielt fra kantene kom vi til noen bra sjanser. 

1-1 kom etter et innlegg fra høyresida som gikk tvers gjennom feltet til Morten Norland. Han spilte ut i feltet til Torje Sulland som trillet inn utligningen. Pent mål.

Etter utligningen kunne og burde vi scoret 1-2 et par ganger før pause, men ballen ville ikke i mål.

Lars Håkensbakken forlot banen litt før pause etter å ha fått seg en smell i hodet. Et besøk på legevakta senere var han tilbake, heldigvis i god form. 

Kanskje hadde vi litt for mye troa på at vi skulle fortsette å kontrollere kampen i 2. omgang uten å måtte jobbe for det, for noe skjedde vertfall. Plutselig fikk Gran bestemme hvordan det skulle spilles, og de fikk kampen inn i sitt spor.

2-1 kom på en kontring der forsvaret ble fraløpt, og vår keeper ikke rakk ut på ballen som ble spilt i bakrom. I stedet vant Gran-spissen duellen og kunne trille ballen i det åpne målet.

Håkensbakken hadde før kampen gjort speiderarbeid, og hadde en ting å melde; Gran hadde en treg spiss. Nå skal ikke noen av oss i bakre firer påberope oss å være Usain Bolt, men den trege spissen så vi ikke mye av.

Etter dette kan de i helrødt best sammenlignes med saltstøtter og sagekrakker. Det ble veldig passivt, og Gran fikk score både 3-1 og 4-1 på grunn av passivt forsvarsspill.

At vi skulle hatt en straffe er vi helt sikre på, men dommeren valgte å dømme indirekte frispark inne i 16-meteren for en obstruksjon. Nå skal vi ikke skylde på det, og sannsynligvis hadde en Alund bommet fra straffemerket, men uansett. 

Når vi hadde ballen ble det slått mye langt. Det så ut til å passe Gran bra. Det og alle avblåsningene. Egentlig minnet kampen veldig om den på Reinsvoll for noen uker siden, der de fikk spille sitt spill, og det utover 2. omgang ble mange avblåsninger og mye diskusjoner. 

Kampen ebbet ut med 4-1, og prøver å glemme det meste av det ganske kjapt. Tirsdag kommer Solvoll/Trevann på besøk på Fort Skreia klokka 19:00. Der håper vi å opprettholde den fine hjemmestatistikken. 

Comments